Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanienkaZOkienkaAchhhh

WItam

Polecane posty

Witam. Musze sie komus wyzalic bo nie wytrzymam, a nie mam komu. Z gory przepraszam. Poznalam wspanialego chlopaka.... na poczatku pisalismy smsy, interesowal sie mna co robie jak sie czuje, czy juz wstalam, pisal milego smska na dzien dobry... w ciagniu ze dwa trzy smsy. Spedzilismy mile chwile, napisal dla mnie wierszyk cudny po prostu, powiedzila ze Go rozumiem ze liczy na cos wiecej ode mnie ze chce roziwjac nasza znajomosc....achhh... tak milo bylo tak sie dobrze dogadywaliśmy .... zawsze on sie pierwszy odzywal... a teraz nie mam od niego odzewu .. cale wczorajsze po południe sie nie odezwal i dzisiaj cale pzred poludnie.... dlaczego? mowil ze mu dobrze ze mna ze bardzo mnie lubi.... co sie stało? odezwie sie jeszcze? tak pusto mi bez niego, dawal mi tyle ciepla.....jest takim romantykiem ze achhh tak jak i ja. i teraz co nagle mu sie odmienilo? ECHHH nie wiem co myslec ani co robic.... pomóżcie prosze.... "Jeszcze jeden raz spotkac Ciebie, jeszce jeden raz tonąć w niebie"

W sumie to nie odzywa się dopiero półtora dnia więc się nie martw niepotrzebnie :) jeśli to by się wydłużało tak jak u mnie ze strony dziewczyny to wtedy możesz zacząć się martwić. Jak już uda mi się z nią rozmawiać to niby mówi że wszystko jest ok i dalej jej tak zależy. Ale już sama się nie odzywa... Ty jeszcze masz czas. Może po prostu nie może, albo nie ma nic na koncie. Długo już tak razem macie kontakt?

Dzieki. Czy dlugo to nie weim juz jakies pol roku... Zbliza sie wieczór a On jeszcze sie nie odezwal... ja do niego nie pisze nigdy pierwsza.. i teraz tez mi tak nie bardzo sie pierwszej odezwac.. sama nie weim ... na koncie napewno ma tu jestem 100% pewna... Moze pogubiła sie dziewczyna? ( ta Twoja) albo chce pzremyslec pare spraw.... :) NIe wiem za duzo wiec nie bede rozstrzygac w ciemno...

A długo się znacie? Może po prostu zapracowany :) A jakim wieku jestescie?

Jakies pol roku moze nie cale... po prostu nie moge scierpiec ze tak dobrze sie rozmawialo i wogle milo bylo.... a teraz sie nie odezwal..po tym ze powiedzial ze zalezy mu ... i co ... On ma 22lata a ja 17.

Przed wczoraj i przed przed tez byl zapracowany ale znalazl czas zeby odpisac rano jak wstal, zanim sie kład spac..... na napisanie jednego smsa nie tzreba poswiecac pol dnai przeciez....:)

szkołe skonczył ;-/

Własnie myslalam o tym.. ale ja ejstem zdania ze jak chlopakowi zalezy to ise sam odezwie i mi tak jakos glupio napsiac ....

Gość akunana matata timon i pumba
no co za idiotka napisz kurwa pierwsza do niego... on na to napewno czeka ja nigdy nie napierdalam pierwsyz do kobiety ciagle bo czuje sie chujowo uwazam ze kobieta powijnno minimum tak samo czesto sie odzywac pierwsza jak facet skoro chcesz czekac.. to czekaj, ok, ale zapomnij o nim

a ja wlasnei nie jestem tego zdania... to on powinien sie odezwac .... po co by mial tak czekac jaki problem ma zeby napisac..

powiem tylko tyle dawno bym cie kopnal w dupe... dla mnei kobieta powinno sie przynajmniej tak samo czesto odzywac pierwsza jak ja inaczej odpada

Czy ja Cie obrazam? chyba nie.

ale moze tylko takim sposobem trafi to do ciebie, ze ty tez powinnas od siebie pokazac, ze ci na nim zalezy... kiedy facet sie ciagle pierwszy odzywa pojawia sie u niego mysl, ze ty tak naprawde nie chcesz z nim gadac, ze on jest uciążliwy itp spoko... mozesz dalej czekac, ale mowie.. zapomnij juz o nim w takim razie, bo nikt nie bedzie z siebie robił idiote kiedy druga osoba ma na niego wyjebane

TAk dobzre... ale ja mu mowilam dawalam do zrozumienia ze nie jest mi uciazliwe to ani ze nie jest mi obojetny itd wiec z jakiej racji takie watpliwosci u niego..?

z naturalnej.. ty tez powinnas dawac cos od siebie uwazam koniec tematu chcesz czekac, prosze cie bardzo... ale zapomnij juz o nim lepiej, bo nikt z taka osoba nie ma zamiaru sie pierdolic

Aaaaaaaa

Gość Panienkaokienka
hej juz wszystko w porzadku PRACOWAL DO POZNA W NOCY I KASA MU SIE SKONCZYLA:) jedank sie pomylilam... i odezwal sie pierwszy gdy mialam wysylac smsa... dziekuje za rady....