Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia2458

czy ze mna wszystko ok?

Polecane posty

Gość Amelia2458

Moze Wy mi doradzicie..mam faceta od 1,5 roku na pozór jest między nami dobrze ,dogadujemy sie,zartujemy itd ,spedzamy ze soba bardzo dużo czasu każdą wolną chwile,a swoje sprawy załatwiamy razem np jak jedno z nam musi gdzies pojechać wieczorem to jedziemy razem na takiej zasadzie.Jego znaomi mówią ,ze sie zmienił przy mnie,ze jest dla mnie inny niz dla swoich ex,ze jest tak bardzo za mna itd.Więc na pozór wydawałoby sie ze jest ok prawda? Ale czasem nachodza mnie takie mysli,ze u nas nie ma czułości ,czasem chciałabym dostać smsa od niego ,jakiegoś miłego,albo zeby mi powiedział pare miłych słów,a tego nie ma..a ja juz w ogóle mam takie hustawki przed okresem,ze mi tego brakuje..I wtedy mu mówie tak jak wczoraj..napisz mi coś miłego ,powedz mi cokolwiek i mimo tego na dobranoc wysyła mi wiadomosć takie zwykłe dobranoc ..to mu napisałam ,ze potrzebuje takiego "ciepła" itd zadzwonił i sie zaczeło ,mowił ze przesadzam,ze zawsze to samo i padły słowa.." Co wy ode mnie chcecie ,kazda jest taka sama " To było przyrównani mnie do EX ja poprostu taki jestem i taki bede Z każda tak jest ze poczasie jest mow mi pisz mi itd i pociągnełam temat jeszcze padło pare słów i sie rozłączyłam ,było mi przykro..Bo uważam ze w związku nie powiennam domagac sie o słowa jakieś miłe ,czułe ja tego potrzebuje ,nie wiem czy nie trace czasu poprostu.. dzis rano napisał ,ze był zmęczony dlatego był taki zły ,ale to go nie tłumaczy..Ja uważam,ze nie powinnam sie upominac o takie rzaczy bo w zwiazku powinny być poprostu..A ja tak naprawde jestem z nim ,moze duzo okazuje mi w czynach ,nie w słowach ,ale brakuje mi tego..A jak zaczynam temat to jest koniec mowi ze wymyslam i szukam problemu..Powiedzcie ze mna cos jest nie tak?? W związku po czasie sa takie zmiany?

Gość Amelia2458
Ktoś sie wypowie czy za dużo czytania?

Z Tobą jest wszystko ok. Też sam lubię czasem dostawać takie wiadomości. Lecz przeważnie po jakimś czasie bycia razem to takie coś wygasa. Może on po prostu nie czuje takiej potrzeby, wystarcza mu że zależy mu na Tobie i tyle. I tego już nie zmienisz. Nie próbuj nawet bo nic nie zdziałasz w tym kierunku

Gość Amelia2458
Teraz stwierdziłam,ze bede taka jak on,a jak bedzie mił jakies "ale" to go oleje i tez powem ze zmaeczona jestem itd zeby nie marudził znowu,ale czy to metoda? czy szczeniackie zagrywki? chce miec normalny związek ,a odejśc tez cięzko bo wszyscy go lubią ,rodzina za nim przepada,jestem przywiązana do niego w pewien sposób i na dokładke to pierwszy moj facec:/

Po prostu nie upominaj się o to, nie rób nic na siłę. W sumie takie coś że skoro on Tobie tego nie daje to i Ty przestaniesz aby poczuł się tak jak Ty to jest pewien sposób, lecz nie zawsze skutkuje :)

Gość kabałamba
no więc Ci powiem Amelia2458 że z czasem będzie gorzej ja tam wiem po sobie kiedyś mi sie chciało te wszystkie smsy pisać i takie tam a teraz mi się nie chce i czasem piszę bo wiem że kobieta potrzebuje niejako dla świętego spokoju istnieje pewne minimum takich tam żeby mieć spokój, poniżej tego minimum są kłopoty czysta kalkulacja :)

Gość Amelia2458
Gdy sie kłóciliśmy powoedział zamknij sie juz? Przesada? bo ja jestem tak zła ,znowu przesadzam? Ale nie toleruje takich odzywek.