Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange oryginał

Czy są tutaj osoby, którym nie wszystko układa się w łóżku??

Polecane posty

Gość orange oryginał

... bo jak czytam kafe, to kazdy super zadowolony z seksu, kazda kobieta ma wielokrotny orgazm, wszytsko juz wybróbowane itd. Oczywiscie jesli tak jest, to zazdroszczę... A zastanawiam się czy niektórzy mają jakieś problemy> coś im nie wychodzi, czegos sie wstydza , itd??

Gość Zimna jak lód
mój seks jest za krótki i mój facet ma za krótkiego...poza tym on chce tylko na pieska...

Gość Olgusiak
a ze mną mąż nie chce się kochać a jak to robi to pieprzy jak dziwke i idzie spać. nie mam udanego życia, 0 czułości i satysfakcji....

Gość uwielbiam się kochać ze swoim
facetem, ale nigdy nie mam orgazmu

Gość nawe życie , nowa ja
przyjaciel in spe ---rewelacyjny jest ten kawałek w twojej stopce wcale nie mam udanego życia seksualnego- teraz jestem sama ,rozstałam się z mężem ale jak z nim byłam to seks był sporadycznie udany, dla mnie z krótki i zbyt powierzchowny-klasyczna pańszczyzna

Gość dzięki za przypomnienie
requiem for a dream. Znów mi ciary przeszły po plecach. W życiu nie słyszałam lepszego kawałka. Co do tematu: u mnie jest za krótko i zawsze tylko raz. Także za rzadko, ale tu "wina" jest też moja.

Gość może i chętna
Mój partner szybko kończy a ja jednak potrzebuję dłużej. Bardzo rzadko mam orgazm ale i tak uwielbiam sie z nim kochać.