Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skukany

Jedwab w płynie sosowanie help

Polecane posty

Gość skukany

Witam mam kilka pytań kupiłem jedwab w płynie firmy marion (w salonie fryzjerskim tylko ten został) teraz moje pytania brzmią 1.Co ile stosować ? ile dni w tygodniu ? 2.Mam 5 mm włosy wcierać tylko w te miejsca gdzie są suche czy na całą głowe ? 3.Wcierać czy nałożyć na końcówki ? 4.Jak dam jedwab na włosy spłukać włosy czy nie ? jak tak to po jakim czasie ?

Gość skukany
w sumie pewnie już z 1 cm będzie przecież nie będe mierzył linijką pytanie nadal aktualne a końcówki widać że są suche i zniszczone

hehe facet stosujący jedwab do krotkich włosów :D zartujesz prawda?

Gość skukany
nie bo widze że są suche i zniszczone nie rozumiesz tego ?

ale jak bedziesz stosowac na takie krotkie wlosy, to beda wygladały na przetluszczone. co ile je obcinasz? ciągle odrastaja ci nowe, zatem uzywanie jedwabiu niewiele moze pomoc. lepiej sproboj poprawic ich wygląd od środka. kup cos ze skrzypem polnym i witaminami.

Gość przyszła niedoszła fryzjerka
no i co z tego że suche? :O Jedwab nie zregeneruje ci włosów :O A tak w ogole to chyba jakies durne prowo, dziieci mają wakacje :O

Gość skukany
dzieci pewnie mają ale ja pracuje od 4 lat wiec nie mam

jak juz koniecznie chcesz go uzywac to na same koncowki, co w Twoim przypadku bedzie trudne. i nie splukuj.

Gość skukany
czyli lepiej zrezygnować i odczekać aż będą dłuższe ? narqazie użyłem jedwabiu 2 razy a odstawiłem odżywkę bo bałem się że mogą być jakieś złe skutki czyli lepiej powrót do odżywki ?

Gość zle skutki??
chlopie a cos ty teki przewrazliwiony na swoim punkcie:O?

Gość zle skutki??
po co do 1cm wlosow jedwab czy odzywka-to bez sensu,wlosy beda wygladaly na tluste a i tak zadnej roznicy nie bedzie.Zetnij sobie te 0.5cm i juz nie bedziesz mial tych "suchych koncowek".Boze drogi swiat sie konczy:D

Gość skukany
tylko że wtedy musiałbym co tydzień to robić a wole na jeża ostrzyc te włosy a jak nie umiesz poradzić to się nie odzywaj

Gość skukany
a włosy lubię mieć w stanie idealnym tak jak dziewczyny

Gość o matko haha
Co za baba:D

Gość krucafuks
Jedwab oddaj mamie, albo dziewczynie. Zacznij lykac witaminy, lepiej sie odzywiac, codziennie z rana walnij sobie"bombke" oliwy z oliwek(pomoze nie tylko na wlosy, ale i na jelita:)). Jesli na prawde nie wydziwiasz i wlosy sa bardzo suche kup sobie szampon bez sls-ow i odzywke z tej samej serii(ja uzywam miodowego z body shopu). Zrob sobie badania, bo to nie jest normalne, zeby kilkumilimetrowe wlosy byly przesuszone. .

Gość skukany
pisałem że mają ok 1 cm i na końcówkach są suche