Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wikola

Sprzedam kolczyki nowe cyrkonie śliczne

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaa1234
a za ile?

Gość ja ciebie no
to nie srebro! kosztuja nawyzej 4zł!! widzialam dokladnie takie same na allegro,. nawet to samo tło!

Gość aniaaaaaaaa1234
aha za 20 nie doczytałam

Gość ja ciebie no
jak je sama kupilas to jak ci pokaze:O

Gość 1234567890987654321
zrob zdjecie proby to uwierzymy dla mnie bizureria na ksztalt jablonexu czyli cos co ma udawac srebro

byłabym wdzięczna bardzo :) to nie jest srebro to jest imitacji bizuterii polskiego producenta

jak je sama kupiłam? ja mam kupione prostood producenta z hurtowni zakup był w ilosci hurtowej

Gość ja ciebie no
o wlasnie o to samo mi chodzi. tez takie kupowalam :O za grosze za chwile to ''srebro'' schodzi jest ciemne a uczulaja jak cholera:O

Gość ja ciebie no
znajdz sobie takie na allegro pelno tego i zobacz po ile to chodzi. za 20 zl nikt ci nie kupi bo za 20 to mozna kupic z pr 925, takie to nawet za 5 zl nie chodza:O mowie serio

ja nosze inne takie wiszace ale nie mam uczulenia mam długo i nic mi nie zaszło nie mozna w nich się kąpać to podstawa jak w każdej sztucznej biżuterii i czyścic środkami do biżuterii srebrnej czy złotej a moze czymś czyściłaś?

Gość ja ciebie no
wysylka za kolczyki to 3,75 ekonomiczna, 4,50 priorytet. no ale jesli ktos podaje cene 10 zl to zarania na przesylce ponad 5:O

Gość ja ciebie no
na allegro zawyzaja przesylki zeby zarobic:O

dlatego ja tego nie robię mam sklep internetowy i mamceny wyliczone tak jak ma poczta (z vatem) nie przesyła kurierem ani paczkami bo tozad rogo wychodzi

Gość 8uhgggggg
miałam teakie i takie kilka lat temu,obecnie nawet nie wiem jakie są modne,za pierwsze płaciłam w sklepie 3 7 zł za drugie 28

za te z cyrkoniami 37zł? masakra a te drugie? na pewno takie ceny ? nie za dużo?

tak to sie zgadza ale to jest hurtowa cena producenta i albo masz firme i kupujesz na fakturę albo jako osoba prywatna za kwotę: "Minimalny zakup w naszej hurtowni wynosi 300 PLN netto, czyli 366 PLN brutto. " ale zobaczcie sobie ceny tej biżuterii w tam w sklepie co jest na głównej stronie hurtowni

Minimalny zakup Pierwszy minimalny zakup w Hurtowni wynosi 100 zł netto, kolejne zakupy muszą opiewać na kwotę minimum 300 zł netto, 366 zł brutto. Hurtownia zastrzega sobie prawo do anulowania zamówień opiewających na niższą kwotę niż 100 zł netto.

no i to jest dla ludzi którzy chcą kupić więcej a nie każdy chce kupować za 122zł czy 366 więc po to są sklepy aby rozprowadzac takie artykuły w handlu detalicznym (wiadomo dla zysku mają marżę- ale musi to być normalna marża a nie jak w przypadku niektórych sklepów 300% - bo i takie znalazłam).