Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaa1234

co dla was oznacza klasyczna uroda?

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaa1234

pospolitą urodę i mało oryginalną? osoba z oryginalną urodą ,ale uważana za ładna może mieć klasyczna urodę?

Gość aniaaaaaaaa1234
bo mi czesto mowia ,że jestem ładna ,ale i czesto ,że mam oryginalną urodę... i nie wiem co o tym mysleć

Gość aniaaaaaaaa1234
słowiańska właśnie , ale taka jakby to powiedzieć wschodnia skosne oczy lekko ... niby ogólnie sie ludziom podobam ,ale czy to sie kwalifikuje jako klasyczna uroda?

Gość aniaaaaaaaa1234
czy klasyczna uroda to wysoka blondyna z duzymi prostymi niebieskimi oczami opalona z takimi trcohę powszechnymi rysami twarzy?

Gość zieeeeeeeeewam
Klasyczna to taka jaką miały hollywoodzkie aktorki z pierwszej połowy XX wieku. Regularne rysy twarzy, prosty nos, ogólnie delikatny typ urody. A oryginalna to znaczy dziwna :P Jolka Rutowicz ma oryginalny typ urody, dziewczyny ze śniadą cerą, dziwnymi oczami, czarnymi brwaiami, za szerokimi kośćmi policzkowymi albo czymś innym co burzy ten słodki obrazek klasycznej piekności to właśnie "oryginalny typ urody".

Gość do autora nie mam nicka
Oryginalny - nieładny, ale coś w sobie ma. Ewentualnie, wszystkie dookoła to czarne brunety, a ty jedyna blondi szwedka :P Klasyczny - jak najbliższy ideału, tj odpowiednich proporcji, regularnych rysów i tak dalej.

klasyczna to żaden typ urody tylko powszechny "schemat" urody. dla Słowian to ciemne włosy i ciemne oczy z typowo środkowoeuropejskimi rysami twarzy ps. ciekawostka jest taka że inne włosy niż brunet to mutacja genetyczna tak samo jak oczy innego koloru niż brąz ;p

Gość aniaaaaaaaa1234
nie no jak jola rutowicz nie wyglądam ;) bardziej jak rosjanka... mam regularne rysy twarzy , mały nos duże oczy , usta srednie. tylko oczy mam skośne troszke.. nie wiem niby slysze czesto komplementy od obcych ludzi ,albo moze nawet za często bo jakos zwracam uwagę .. czasem myslę ,czy nie wolałabym byc bardziej pospolita?

Gość łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
klasyczny czyli powsechnie spotykany orginalny- jedyny w swoim rodzaju

do autora nie mam nicka -> o właśnie najbliższy ideału - tego mi brakowało w wypowiedzi i powinno to być zamiast słowa schemat;p

Gość aniaaaaaaaa1234
nie raz faceci się we mnie zakochiwali czesto ludzie mi sie przypatrują , mówia ,że jestem ładna. nie slyszę nie miłych rzeczy ,ale czasem męczy mnie to zwracanie uwagi na mnie

Gość aniaaaaaaaa1234
może np w Rosji bym nie byla oryginalna :p

Gość aniaaaaaaaa1234
choc proporcje twarzy mam bardzo dobre i symetryczne rysy. tylko maly zadarty nosek skosne oczy te kosci policzkowe... większosć dziewczyn ma prosty sredni nos,średnie proste oczy

Gość mesajaah
klasyczna pięknośc to charlize theron,audrey hepburn

Gość Monique22222
klasyczna uroda może być też egzotyczna bo skoro wyglądasz jak Rosjanka masz egzotyczna urodę. Murzynka nawet może mieć klasyczną . Chodzi tu nie o typ urody spotykany w danym kraju ,ale o proporcjonalność rysów . dziewczyna z dużym nosem nie będzie miała np klasycznej urody ,albo z wysokim czołem czy nie dużymi oczami . chodzi o to żeby w twarzy wszystko ze sobą ładnie współgrało żeby nikt nie powiedział ,że coś w niej nie pasuje. a skośne oczy są bardzo ładne

Gość Monique22222
,,A oryginalna to znaczy dziwna Jolka Rutowicz ma oryginalny typ urody, dziewczyny ze śniadą cerą, dziwnymi oczami, czarnymi brwaiami, za szerokimi kośćmi policzkowymi albo czymś innym co burzy ten słodki obrazek klasycznej piekności to właśnie "oryginalny typ urody". " haha Rutowicz to w ogóle nie ma żadnej urody :)

Gość Monique22222
A skoro często ludzie mówią ,że jesteś ładna to czym się martwisz ? :) Tzn ,że taka jesteś. Gorzej by było chyba gdyby nie mówili

najczęściej spotykany, debile, to ORDYNARNY. Nie klasyczny. Ja pierdolę, tak trudno użyć google?

Gość i jedno i drugie
duże oczy w kształcie migdałów, drobny nos, pełne usta, ładne kości policzkowe, proste, niewypukłe czoło- ani niskie, ani wysokie, żadnych dużych głów

Gość Monique22222
Bo owszem są kobiety o urodzie , która jest oryginalna ,ale uważana za brzydką np Iza Miko czy Steczkowska. Ale jeśli mówisz ,że wyglądasz jak Rosjanka... no cóż Rosjanki są uważane za bardzo piękne mimo ,że w Polce taki typ jest rzadko spotykany. a dlaczego ? Bo mają dobre proporcje twarzy nic nie jest w niej za małe ,ani za duże

Gość ggggglrgledigrleir
Gość aniaaaaaaaa1234
jedno i drugie- to się zgadza :)

Gość i jedno i drugie
a, t Ty i Twoja mogolka uroda, ile jeszcze tematów założysz o pięknych skośnych oczkach i ryju a'la ksiązkiewicz?

Gość aniaaaaaaaa1234
aż tak oryginalnej jak te na zdjęciu to nie mam :) a ta ostatnia wygląda strasznie

Tatarska uroda to tatarska uroda. Większości ludzi się podoba. Ciesz się i korzystaj. Komplementów nie rozkminiaj, bo po co.