Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaa1234

co dla was oznacza klasyczna uroda?

Polecane posty

Gość kdndjknkdfwekdewj
a jeśli ludzie mowią Ci ,że jesteś ladna to o czym tu debatować? masz chyba kompleksy jakieś. jak Ci tak mowią to znaczy ,że jesteś ładna jakby mowili ,że jestes brzydka znaczylo by ,że jesteś brzydka. pomijam jakieś pojedyncze przypadki ,ale jeśli zdarza się to czesto cos w tym jest

Gość pijak, złodziej ale wierny
Uroda nie klasyczna to taka, gdy o Tobie fantazjują seksualnie, patrzą się ukradkiem, plotkują o Tobie i lecą ale boją się wykonać pierwszy ruch . . .

Gość Klasyczna uroda to taka
jak moja :)

Gość Klasyczna uroda to taka
a tak poważnie, to mam koleżanką, która jest po prostu piękna, ale jednocześnie ma oryginalną urodę, jej osoba przykuwa wzrok, bo nie widzialam nigdy dziewczyny podobnej do niej. A czesto jest tak, że dziewczyna jest ładna, ale podobnych do niej jest wiele dziewczyn.

Gość kijciwdupe3
mną sie nader często zachwycają a ja nie wiem czemu... juz mnie to wkur.wia. dowiedzialam sie ze mam "klasyczną urode" pff ;/ żadna mi tam klasyka... krzywy perkaty nos i brak ust, jedynie oczy wielkie... to mozna sobie chyba wyobrazić... gdybym miala male szparki zamiast oczu to bym byla zwyczajnie brzydka... to chyba te moje oczy przyslaniają ludziom moje mankamenty na twarzy... >_>

Gość idb9333
Klasyczna tj. bez makepu :) Jedni sie z tym rodzą, inni upiększają swoją twarz makijażem. Ja natomiast mogę polecić Wam bardzo fajne forum odnośnie urody, sprawdźcie -> http://www.kreatywna.pl/tematy/uroda/