Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprana z pieniędzy Gosia

brzydki dom

Polecane posty

Czy jest tu ktoś, kto podobnie jak ja wstydzi się swojego domu, a mimo, że ciężko pracuje nie ma pieniędzy na gruntowne zmiany? Wpiszcie się i napiszcie, co chcielibyście zmienić. Oczywiście, ja zacznę:P - łazienki - wszystko do wymiany, począwszy od kafelek a skończywszy na rurach itd. - okna - stare (20 lat) obżarte przez korniki:( - stare rozwalające się drzwi wejściowe - dach do wymiany - kuchnia - brak płytek, stary kredens Mieszkam w domu jednorodzinnym. To by było na tyle. Jak coś jeszcze mi się przypomni, to napiszę:) Lubię ładne pomieszczenia, dlatego mimo braku środków, staram się jak mogę, kupuję różne tanie dodatki itp., ale nie zawsze daje to wymarzony efekt. Bardzo mnie przygnębia wygląd mojego domu:(

Gość kredyt weź na remont

Nie zamierzam brać żadnego kredytu. Wole uczciwie małymi krokami zapracować na ulepszenie domu niż zaciągać sie jak połowa Polaków dzisiaj i szpanować na mieście. To nie dla mnie.

Gość Hasaaaaj
Tez sie po czesci wstydze swojego domu; -stare okna(szklane) -w kuchni stare linoleum -łazienka ok:P -malowanie mieszkan by sie zdało -schody na pietro drewniane takie stareeeee -nowe ogrodzenie,umalowac dom i polozyc plytki na schodach wejsciowych to takie najwazniejsze Moj chlopak nic chyba wtym jak mieszkam nie widzi:P, poza tym moj pokoj wyremontowany(panele,umalowany, nowe meble9komoda,wersalka,biurko-na wiecej nie stac i komp)

Gość kredyt weź na remont
raczej nie zaszpanujesz na mieście wyremontowanym domem :P skoro nie chcesz kredytu a na remont cię nie stać, to nie kwękaj nam tu,tylko siedź w tym slamsie :P

Ja z pewnością nie, ale Ty na pewno - w końcu w tym celu stworzono naszą-klasę, drogie dziecko:P "na mieście" to przenośnia była, mój błąd, że nie potraktowałam tego słowa cudzysłowiem, Twój, że nie potrafisz logicznie myśleć. Poza tym, nadintrepretujesz kolego/koleżanko. Niewyremontowany dom jednorodzinny to nie slams. :D Może wypowie się ktoś jeszcze? Panu/ pani od kredytów juz dziękujemy. :P

Gość jak sie nie ma kasy na kredyt
to korzysta się z kredytu, od tego one są. No ale do tego trzeba mieć jeszcze zdolność kredytową, pewnie z tym jest u ciebie cieniutko :)

Gość z opisu twojej rezydencji
jasno wynika, że to ruina :P