tinkaa98 0 Napisano Lipiec 1, 2010 kochalam się z chłopakiem 2 dni temu miałam wtedy śluz biały nie lepki , dziś zauważyłam śluz płodny , ciągnący się , przejrzysty . czy możliwe , żeby doszło do zapłodnienia skoro użyliśmy prezerwatywy ? Czy możliwe jest występowanie takiego śluzu po zapłodnieniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Lipiec 1, 2010 A skąd wiesz odkładnie, kiedy masz dni płodne? Może ten śluz właśnie o nich świadczy. Jeśli użyliście prawidłowo prezerwatywy, to prawie na pewno nie jestes w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Lipiec 1, 2010 Przecież w 2 dni nie dojdzie do zapłodnienia, to raz. A dwa skoro uzywaliście prezerwatywy to niby jak plemniki miały by się dostać do Ciebie? Chociaż wiadomo 1 % szans jest. Prawdopodobnie masz teraz dni płodne, a jesli dwa dni temu doszło do jakiegos " wypadku " to plemniki mogły przeżyć do dziś. Ale nie sadze, raczej jestem pewna, ze w ciazy nie bedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Lipiec 1, 2010 Słuszna uwaga, 2 dni od stosunku to za wcześnie na zapłodnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tinkaa98 0 Napisano Lipiec 1, 2010 wiem , że 2 dni to troszke za krótko ale dziś czuję się tak jakby mnie pobolewał brzuch zwykle tak się czuję przy owulacji więc dlatego pytam . A jestem nie pewna ponieważ akurat w tym mieisiącu miesiączkę miałam 7 dni wcześniej dlatego tez jestem niepewna , chciałam spytac o opinie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach