Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika 28

czy to ciążą??????!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kika 28

witam 6 czerwca współżyłam z moim mężęm od 22 maja biore tabletki anty ale dl kobiet karmiących początkowo bralam azalie lekarz zmienil mi je na cerazzete i jest problem bardzo dziwnie sie czuje mam nudnóści zawroty głowy...i ból brzucha taki jak przy miesiaczce a krwawienia nie ma tak jak juz mówiłam ostatni stosunek był 6 czerwca zrobiłam test 24 czwrwca wyszedl negatywny...ale ja ciagle ie zle czuje tak jakbym byla w ciąży:(czy moje samopoczucie to efekt tabletek czy powinnam iść do lekarza?pozdrawiam

Gość dzikaewka
nie jestem doswiadczona w tych sprawach, bo nie bylam w ciazy, ale wydaje mi sie ze to raczej źle dobrane tabletki...

kika mi lekarz powiedział jak brałam cerazzete że może zatrzymać krwawienie. U mnie krwawienia występowały średnio co 2 miesiące przy nich. Wygląda to tak jakbyś nie tolerowała tych tabletek, a jeżeli dalej się martwisz że to ciąża to może powtórz za parę dni test, albo zrób betę i będziesz wszystko wiedziała

Gość kika 28
własnie ja juz od tego 6 czerwca to chyba 3 testy zrobiłam w sumie jesli ostatni stosunek byl 6 a robilam 24 czewca to jest chyba test by wykazal ciaze to juz w sumie 3 tyg temu bylo

Gość kika 28
szkoda ze nikt nie pomogł pozdrawiam

Gość idź z tym na "zdrowie i uroda"

Gość lokatka
Moim zdaniem złe tabletki.

Słuchaj, testy sa naprawde bardzo czułą meotda wykrywania ciąży. ja myśle, że brak okresu wywołany jest skutkami ubocnzymi przyjmowania tabletek. Nie wiem o jakiej porze robiłaś test, ale najlepiej zrobić go z porannego moczu, będąc na czczo, zaraz po przebudzeniu. Nie obawiałabym sie, że jesteś w ciąży:) Kup test i zrób go jeszcze raz rano - jutro. badanie ginekologiczne nie wykaże na 100% ciąży, bo jest za wcześnie, nawet USG mogłoby okazac się zawodne, ale test nie. Możesz tez zrobić odpłatne badanie krwi na stężenie HCG i tutaj nie moż ebyć mowy o pomyłce. Głowa do góry, ja mysle, że nie jestes w ciąży:)