Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TuuuŚkaaa :)

Nic nie czuje ?!

Polecane posty

Nie wiem czemu ale podczas sexu nic nie czuje. I nigdy nie czułam.. Przyjemnosci zero, bólu też nie.. I nie wiem dlaczego.. Słyszałam że nie które kobiety tak mają.. Ale czemu?? Może jest tu jeszcze taka kobitka co ma tak samo?? Co można z tym zrobic>?

Widze że nikogo tu takiego nie ma..

Nie mam..

Gość dobra jazda
a moze chlopak nie trafia i wmawia ci ze juz jest a t go jeszcze nie czujesz, a w gruncie rzeczy jestes jeszcze dziewica?

Trafia trafia.. Nie jestem dziewica... Czytałam troche o tym i nie które kobiety też tak maja.. Jest tu ktoś kto ma taki problem?

A może chłopak zwyczajnie nie podnieca/pociąga Cie fizycznie? albo po prostu zero pieszczot z jego strony ?

Gość vocal_extraordinary
ten nik jest nazwą autoryzowaną. zaraz dostaniesz po ryju leszcz. to ze czytałes moje plki zapomoca keyloggera nie upowaznia cie do upubliczniania moich nazw własnych

O ch*j ci chodzi..? skad niby miałam wiedziec ze ktos jeszcze ma gdzies tam taki nick .. masz jakies problemy ze soba człowieku.. nigdzie nie jest napisane ze akurat ty masz gdzies taaki nick.. nic twojego poza tym nie czytałam .

Gość vocal_extraordinary
nie zgrywaj głupa stary chuju! dobrze wiesz o czym pisze. a ryj bedzies miec obity za to! ja cos jest nie twoje, to nie siegaj po to. ta nazwa jest autoryzowana.