Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daszaaaastafiewa

CZY FAJNE SĄ TE SUKIeNKI? (MAXI)

Polecane posty

Gość daszaaaastafiewa
Sukienki jak najbardziej ładne, przynajmniej w moim odczuciu. Typ maxi to przede wszystkim wygoda i zwiewność, kobiecość i prosta elegancja. W dobie króciutkich tuniczek wysadzanych cekinami, sukienkom maxi mówię zdecydowane TAK! Buty - najlepiej naturalne, na koturnie, korkowe lub z jakiegoś innego ekologicznego materiału, bo styl maxi to przede wszystkim hippie i folk!

Czarna porzeczka* -. chodzić w tym bardzo łatwo, zwłaszcza, że zwykle nosi się to do bucików na koturnie jak już wspomniałam. Może na to nie wygląda na pierwszy rzut oka, ale kto raz założy suknię maxi - pokocha ją :)

szmaragdowa_wiewiórka- może masz i rację :) na pewno ładnie wyglądają na wysokich i szczupłych dziewczynach. :) mi by niestety nie pasowała.

FANTASTYCZNE!!! te sukienki , lekki zwiewne , bardzo kobiece , delikatne . Moze sobie zamówię taka...!

Ta ostatnia banalna i mało maxi, nieudolna podróbka. Pozostałe piękne. W maxi sukniach najlepsze jest to, że dobrze w nich wyglądają osoby niskie wysokie, szczupłe, z większym nieco ciałkiem, krótkowłose, długowłose - naprawdę, taka sukienka koryguje, zasłania to, co trzeba i większość pań czuje się w nich atrakcyjnie :) Zdecydowanie polecam.

Gość daszaaaastafiewa
która najbardziej pasowalaby jestem blondynką,szczupla, wzrost sredni170cm

dlaczego szczupłe?? ze wysokie to sie zgodzę ale nie koniecznie szczupłe . Ja akurat jestem w ciąży i myślę ze dobrze bym wyglądała z brzuszkiem w takiej sukience:)

Gość pour pour
Kazda mi sie podoba z wyjatkiem tej dodatkowej, ostatniej. A najladniejsza chyba nr 2.

Gość najladniejsza wg mnie to 2 :)