Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjh

plamienie.....

Polecane posty

Gość jjh

Dzis powinnam dostac okres a zamiast tego jak chodze siku to na papierze pojawia sie biala wydzielina, bialutka jak snieg. Jednak miesiaczek nie mam regularnych, przewaznie dostawalam wczesniej niz myslalam ale zdarzalo mi sie ze sie spoznial. W srodku cyklu niestety kochalam sie z chlopakiem i teraz troche boje sie ciazy chociaz mielismy prezerwatywe ale nie od poczatku bo chwile bylo bez. Przez 3 dni mialam brazowe plamienia tydzien temu ale doslownie troszke i przeszlo. Teraz czasami pobolewa mnie brzuch troche noi te bialy sluz. Czego to moze byc przyczyna? Mam nadzieje ze to objaw zblizajacej sie miesiaczki Dodam ze zmierzylam teraz temperature pod pacha i mam 36, 8....jak to jest z ta temperatura? Taka jest prawidlowa przed okresem?

Gość jjh
Ponawiam pytanie

Gość jjh
........

Zrób test ciążowy. A biała wydzielina? Może jakaś grzybica?.. Test, potem jeśli negatywny to do ginekologa;P

Gość jjh
No narazie jeszcze czekam;( bardziej mnie martwi ta brazowa wydzielina ktora byla wczesniej. Teraz tej bialej jak narazie nie ma no ale okresu w sumie tez nie. Spoznia sie 1 dzien....jak myslisz moge byc w ciazy?;/