Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika 28

CZY kTOŚ POMOŻE??!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość kika 28

witam 6 czerwca współżyłam z moim mężęm od 22 maja biore tabletki anty ale dl kobiet karmiących początkowo bralam azalie lekarz zmienil mi je na cerazzete i jest problem bardzo dziwnie sie czuje mam nudnóści zawroty głowy...i ból brzucha taki jak przy miesiaczce a krwawienia nie ma tak jak juz mówiłam ostatni stosunek był 6 czerwca zrobiłam test 24 czwrwca wyszedl negatywny...ale ja ciagle ie zle czuje tak jakbym byla w ciąży czy moje samopoczucie to efekt tabletek czy powinnam iść do lekarza?pozdrawia

idz do lekarza i mu powiedz o hm.. dolegliwosciach,moze to jakis skutek uboczny i powinien ci zmienic...

Gość tak reagujesz
na tabletki. Ja przy pierwszym opakowaniu po zmianie z cezarette na mercilon - wymiotowałam, miałam biegunkę i ciągłe mdłości, przy następnym opakowaniu było już lepiej.

Jestem na cerazette od ponad 2 miesięcy, a moja przyjacióła jest od 2 miesięcy w ciąży :) zachowujemy się podobnie, ciagle chce nam się jeść ;) ale mi to nie przeszkadza ;) trochę utyłam (1,5 kg) i obrzmiały mi piersi, ale nastrój mam całkiem dobry. No i mam plamienia, ostanie ciągnęło się ponad tydzień. Jem dietetycznie i na razie ten kilogram to żaden problem, bo generalnie czuję się dobrze na tych tabsach. Nie boli mnie głowa i mam ochotę na seks. :)

Gość kika 28
a ja nie mam wogole ochoty na sex:(jw dodatku te bole brucha sa niedo zniesienia juz sama nie wiem....test chyba by sie nie pomylił?/

Gość kika 28
mialam miec jutro ale ginekolog wziol sobie urlop bo jego zona miala wypadek

Gość kika 28
wiesz co wolalabym nie do niego juz mam zaufanie i wogole a wiem ze powinnam isc ale z jednej strony boje sie bo boje sie co mi powie ogólnie najbardziej chodzi mi o ciaze nie chce narzie po raz kolejny byc i stresuje sie tym ciagle robilam juz 3 testy kazdy byl negtywn...ostatni robilam tydzien temu a ostatni stosunek mialam 6 czerwca wiec chyba test juz by cize wykazal jakby nie patrzec juz 3 tyg minely

No to spokojnie, widocznie nie odpowiada ci ten preparat i nic poza tym. Kobiety są rózne, każda inna - ja się czuję fajnie na cerazette, a ty kiepsko... Współczuję, ale na pewno uda ci się dobrać inne tabletki.