Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allojka

Mialam cudownego chlopaka i go stracilam.

Polecane posty

Gość Allojka

Wydawalo mi sie, ze zawsze moge go miec, wiec z nim zerwalam przed wakacjami rok temu. A on mnie olal i juz po pol roku znalazl sobie nowa dziewczyne. Co zrobic? Jak go odzyskac, zeby to jemu zalezalo - nie chce wyjsc na latwa

wszyscy płaćmy za swoje błędy... najlepiej to powiedz jemu prawdę może to coś da

Gość może i chętna
Powiedz mu o tym co czujesz do niego to powinno pomóc. Mi pomogło i teraz znów jesteśmy razem:)

Gość może i chętna
A czy utrzymujesz z nim jakiś kontakt?

Gość pijak, złodziej ale wierny
Jak ma nową kobietę i jest ona lepsza od Ciebie to już nie wróci!

Gość rty-r
" Wydawalo mi sie, ze zawsze moge go miec, wiec z nim zerwalam przed wakacjami rok temu. A on mnie olal ... " - co to w ogóle za tekst ... 1. po pierwsze, to Ty go olałaś, bo z nim zerwałaś ! 2. po drugie, albo chciałaś z nim być albo nie chciałaś ! Co w ogóle znaczy tekst typu : " wydawało mi się, że zawsze mogę go mieć, więc z nim zerwałam " ??? Przekonałaś się, że na Ciebie leciał, więc z nim zerwałaś ?

Mam nadzieję tępa pipo, że jak się do niego odezwiesz to Cię wyśmieje i porządnie w dupę kopnie :D

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.