Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak nie moznaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego mlodym dziewczynom odbija w Angliii

Polecane posty

nie licza sie z nikim np starszym ktory nie zna angielskiego. zachowuja sie jak dziwki. czy naprawde tak was rodzice wychowali czy kasa tak na mozg poszla..ja rozumiem z malych miasteczek poprzyjezdzali itd ale jakies morale chyba jest.

Gość htdddddyu
bo to szmaty nie wychowane puszczajace sie z kazdym muslimem, czarnuchem, wstret bierze jak sie na to patrzy.Nawet moja dziewczyna ktora jest Angielka jest zdegustowana tym ze one wala sie z kim popadnie, jedyny ratunek deportowac i wyslac do szkol zeby nabraly oglady szmaty

Gość zdenerwowoanana
Ja tak nie robie pracuje w firmie transportowej i jak przyjezdzaja kierowcy z Polski to zawsze z biura obok mnie wolaja do tlumaczenia i chetnie to robie bo wiem jak okropnie sie czlowiek czuje jak nic nie rozumie. Moj tata rowniez byl kiedys w UK w innym miescie niz ja i tez czesto korzystal z pomocy mlodych ludzi ktorzy znaja jezyk. Nie chciala bym zeby ktos mial brak szacunku do ojca poniewaz nie zna jezyka , wiec sama chetnie pomagam:) nie kosztuje to wiele wysilku:)

Gość zdenerwowoanana
A co do komenatrza wyzej zgadzam sie. Nie rozumiem co one widza w tych ciapakach ;/ To prawda ze wiele Polek niestety wychodzi za tych najgorszych brudasow. Sa i normalni inteligenti itd.. ale nasze dziewczyny zazwyczaj wybieraja sobie ten najnizszy szczebelek.

ostatnio jednej mlodej zwrocilam uwage chodzilo o starszego portugalczyka.o matko co ja uslyszalam.a ten pan tylko jej powiedzial ze ma corke w jej wieku i wymaga szacunku.

Gość zdenerwowoanana
Przyjechalo duzo choloty;/ ktora nie jest nauczona szacunku w domu nawet do wlasnych rodzicow. Wiec nie mozna wymagac od nich zeby mieli szacunek do obcych osob.

Gość bibi27
zgadzam sie z brakiem szacunku, chociaz nie mozna generalizowac, co do partnera, coz milosc nie wybiera, sama mam meza nie Polaka, europejczyka o prawda.. ;) a odbija dziewczynom, odbija..chlopakom zreszta tez, co drugi to siny nos.. ktory uwaza sie za cos lepszego..

Gość zdenerwowoanana
Ja tez mysle milosc nie wybiera. I ogolnie nie mam nic przeciwko malzenstwu z kim kolwiek sobie zyczysz bo wychodze z zalozenia ze ludzie powini robi wszystko co sprawi ze beda szczesliwi , ale nie wierze tez ze te wszystkie malzenstwa polek z ciapakami sa miloscia. Niewiem o co w tym chodzi.. oni podobno na poczatu zachowuja sie cudownie daja kwiatuszki prezenciki i inne duperele . KOmplementuja slodza ale to nie zmienia faktu ze to jest inna kultura i to ze wiekszosc tych wybrankow polek jest raczej prosta smierdzi i czesto gesto bywa tez duza starsza niz swoje wybranki. Po drugie po slubie taki Pakistanczyk traktuje kobiete jak swoja wlasnosc i wszystkie cuda z przed slubu sie koncza, a do powiedzenia taka "zakochana" nie ma doslownie nic w tym malzenstwie!

Gość bibi27
nie moge wypowiadac sie w temacie Pakistanczykow czy innych ciemnoskorych.. w sumie to znalam tylko jedna Polke, sliczna dziewczyna, bardzo mila, spokojna, dobra praca i zakochala sie w ciapatym;o..co prawda byl mlody, ale niezly skurwysn, byly mily i kochajach , w ogole och i ach, do czasu,, pozniej kontrole, lanie.. dziewczyna mdlala tak byla znerwicowana, na szczescie teraz jest sama. tak czy siak ja bym na ta nacje, arabow itp. w ogole nie spojrzala..dla mnie sa aseksualni..

Gość zdenerwowoanana
Dla mnie tez aseksualni:p Ale nie ladne to co ladne a co sie komu podoba:p Druga sprawa ze wiekszosc podkreslam jescze raz wiekszosc nie wszyscy ,naszych facetow na emigracji to pozal sie boze.. pijani brudni smierdzacy do pracy po pracy do znajomych w tych samych smierdzacych ciuchach. Zero kultury czy obycia:p

Gość bibi27
i dlatego moj maz nie jest Polakiem;)

Gość zdenerwowoanana
Moj facet jest polakiem ale przyjechalismy tutaj razem itd.. wiec to inna historia ale powiedzialam mu nie raz ze gdybym byla tu sama napewno nie szukala bym facea wsrod polakow:P Bardziej wsrod Anglikow czy innych nacji( nie ciapatych ani czarnych)

Gość wesola halinkaaaa
precz z ciapatymi! wezma sobie te polki za zony, owina w czarne chusty i potem na ulicach powieksza sie masa nindży.....poza tym smierdza curry i starym olejem z kebabowni..feeeee

Gość zdenerwowoanana
He i potem sie dziwic ze opinie nam polka taka wyrobily te kilka glupich sztuk:P

Gość bibi27
to akurat prawda ze smierdza curry i spalonym olejem, zaden wymysl, pracuje z 2 chlopakami z Indii i czasami strasznie od nich wali przyprawami,,w sumie oni i tak nie pobija ludzi z gambii, to to jest dopiero smrod..az w nosie kreci od ich przypraw..

Gość oink oink
a niektorzy to smierdza tez kulkami na mole....

Gość ja robie w sainsburym
oh ja zanm taka co ma 40 lat i tez zachowuje sie jak dziwka, szczerzy banana do kazdego ciapaka czy bambusa ,ubiera sie jak panienka lekkich obyczajow i prowokuje. wsyd mi za nia ze to moja rodaczka..

Gość frbuchdeei
smierdza bo pierdza. najedza sie tych przypraw i wali od nich na kilometr.

Gość ffghhhhhhhhhhhhhhhhrr
bo chca byc takie same jak angielki,biora z nich przyklad