Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihi_c

ciuszki dla maleństwa - dziewczynka!!!!

Polecane posty

zdjęcia -kiepskiej jakości, b. niewyraźne ubrania- niewyprasowane (!!!) o ich urodzie się nie wypowiadam, bo de gustibus non disputandum. z ciekawości dodam tę aukcję do obserwowanych, bo naprawdę frapuje mnie, czy ktoś to kupi:classic_cool:

Gość sjkdhgfdlł
ło matko jak Ci nie wstyd cos takiego wystawiać?? a te skarpet to już mogłaś se darować wyglądają jak by same już stały!! jak ktos to kupi za taka kasę to chyba mi kaktus na czole urośnie.

Gość nie lepiej się nie wychylać
czy te skarpetki są brudne? :O

Gość hihihi_c
nie wiem o co wam chodzi z tymi skarpetkami?- sa niezniszczone, moze to kwestia zdjęcia....są maciupki bardzo a na fotke wyglądają na duze

Gość tyle kasy
za kilka szmatek kiepskiej jakosci??!!puknij sie w glowe!!!zdjecia do kitu,ciuchy jak psu z gardla wyjete

dlaczego tak wymiętoliłaś te ciuszki? gdybyś je chociaż ładnie wyeksponowała, to może ktoś by się dał nabarać, ale tak...?:O wybacz szczerość, ale one nie są warte 62 zł... a przynajmniej nie wyglądają. wyglądają na takie, które się oddaje do pck bo wiadomo, że nikt ich nie kupi, a nawet może być problem ze znalezieniem kogoś, kto by je chciał za darmo:O

Gość hihihi_c
są tylko wyprane, nie prasowane - chyba przesadzacie

nie przesadzamy - one wyglądają na bardzo powyciągane, golfik i bluzeczka mają nierówny dól, jakby z jednej strony były mocno wyciągnięte, zwłaszcza na golfie to widać, poza tym legginsy wyglądają, jakby miały jedną nogawkę krótszą od drugiej. ponadto takich rzeczy jak czapeczka czy skarpetki czy nawet body nie powinnaś drogo liczyc, skarpetki max. 50 gr, body max. 2 zł - bo to są rzeczy bieliźniane, wiec ludzie niechętnie kupują. to tak jakbyś próbowała sprzedać swoje skarpety i majtki:O uprasuj te rzeczy, nadaj im kształt, zrób nowe fotki, obniż cene - i wtedy przyjdź z reklamą;)

Gość hihihi_c
skarpetki i body praktycznie nie liczyłam, za samą tą sukieneczke złotą dałam ponad 50 zł na nasze;/ fakt, mogłam wyprasowac, ale pomyslałam ze i tak ktos kto kupi bedzie prał, serio są ledwo noszone raz...kurde. ale dzieki za rady

Gość hihihi_c
aaa chyba wiem dlaczego wyglądają na wyciagniete bądź krótsza nogawka - robiłam foty z boku - tak zeby okno z którego słoneczko dawało było za mna;/

Gość dupa mi nic niepomoze
po pierwsze nie wyoprasowane po 2 powyciagane po 3 kiepska jaksoc zdjec, c po 4 to jak szmaty wyglada po 5 to za polowe ceny bym lepsze na gabeciu kupiła po 6 t wstyd wystawic ciuchy w takim stanie;/ matka...

Gość ludowcowa
ee co wy chcecie pikne rzeczy...