Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi samej ze soba

chce zrobic sobie operacje plastyczna

Polecane posty

co mi z tego, ze jestem atrakcyjna, chce miec piekna twarz, zeby zabic ta nienawisc do siebie i zanizona samoocene :(

Gość tez chcialam dopoki nie przecz
ytalam ze operacja nosa to co najmniej 4 tysiace. nie stac mnie.

Gość hostta
witaj w klubie ja intensywnie zbieram..:(:(nie warto żyć z takim ryjcem

zabije sie przez te pierdolone kompleksy ;(

korekcja nosa, wypelnienie ust (mam asymetrie), korekcja powiek, lifting piersi, operacja haluksow, depilacja laserowa. o tym marze.

Gość może faceta wam trzeba?

a co da facet na komplesy?

Gość hostta
mnie też wszystko wykańcza przez te kompleksy.... czasami nie chce mi się życ

Gość no comments
u mnie kasa nie stanowi problemu, ale mimo ze myslalam kiedys nigdy bym sie nie zdecydowala - za bardzo boje sie bolu - no i nie mam az takiego parcia.

mam faceta i chodzi o to, ze chce miec idealnie piekna twarz

Gość hostta
ja też mam faceta...ale mam jakąś obsesje .. zbieram na operacje u mnie właśnie problem stanowi kasa jeśli bym ją miała już dawno bym to zrobiła.. te kompleksy nie dają mi żyć normalnie..:(:(

ja nie mam faceta. byly chcial mnie leczyc z kompleksow ale mu nied wyszlo.

mam kompleks przez kolezanke przy ktorej czuje sie jak cien

ja mam faceta i jakos tym bardziej wpadlam w kompleksy :|

nie, mam dosyc, ze wszyscy naokolo zwracaja uwage na moja kolezanke, tak to niby gadanie ze jestem atrakcyjna, a zawsze jak gdzies z nia wyjde to ona musi byc gwiazda

ja sie czuje [o prostu brzydka. dbam o siebie i wcale tego nie widac. nawet przy nieatrakcyjnych osoba czuje sie paskudnie.

Gość aby tylko nie pójść
w ślady Michaela Jaksona, urodził się jako ładny czarny chłopiec a wykitował jako brzydka biała kobieta , buhahahahahahahaha

Gość ale wy głupie piindy jesteście
bo inaczej nie da się was nazwać :o jeśli macie faceta to nie jesteście brzydkie...! Brzydka jestem np ja - wiem o tym choćby "dzięki" temu, że nikt nigdy na mnie nie poleciał :o

Gość wiem że pesymizm jest zły
ja myślałam kiedyś o tym, ale raz nie jestem potworem (i jakoś potrafię żyć z moim nosem i resztą) a dwa uważam że jest to niebezpieczne zarówno fizycznie (nieudane operacje których nie da się naprawić się zdarzają) jak i psychologicznie (od zmiany siebie tylko krok w sztucznym decydowaniu o płci dziecka itp. jak takie szanse bedzie nam dawać medycyna, a już teraz zdarzają sie przypadki że rodzice decydują z góry o pewnych cechach dla swojego dziecka np. o głuchocie -to w kanadzie było poszukajcie jak chcecie)

a ja sobie zrobie operacje palca u nogi najmniejszego, bo mi się przekręca ;d pff ;p prosze ;]

Gość ale wy głupie piindy jesteście
no tak, na racjonalny argument nikt nie odpowie bo nie ma z czym polemizować :o

ja nie rozumiem, co szkodzi na przeszkodzie, żeby sobie zrobić operację plastyczną?? Trochę mnie denerwuje to, że u nas w Polsce dalej operacje plastyczne są tematem tabu, a osoby, które chcą się poddać operacji w jakimś stopniu są napiętnowane. Jak się komuś nie podobają uszy, nos, czy piersi, a ma na to środki finansowe to niech idzie, zrobi i po sprawie ;) tylko trzeba pamiętać, żeby wybrać dobrą klinikę i lekarza, żeby potem nie żałować swojej decyzji.

Gość ekhtioh
no tak ale nie bierzecie pod uwagę tego że poi operacji i tak nie będziecie takie jak ktos tam- można rysy poprawić ale nie zrobicie sie innymi osobami- ja np. chociażbym sie zesrała to i po 100 operacjach jessici alby przypominac nie będę i już

Gość gość
SPEŁNIJ MARZENIA I ZACZNIJ NOWE ŻYCIE!!! Rusza nabór do nowego PROGRAMU TV z zakresu MEDYCYNY ESTETYCZNEJ. Eksperci z renomowanej Kliniki Estetycznej profesjonalnie zajmą się Twoim wyglądem. Chcesz zmienić swój wygląd i zyskać nowe, lepsze samopoczucie…Twoja sytuacja finansowa nie pozwala na przeprowadzenie niezwykle drogiego leczenia… Zgłoś się do nas! castingtvmaja@gmail.com Wyślij swoje zdjęcie, nr telefonu, adres i napisz kilka zdań o sobie. Zadzwonimy do Ciebie. W programie zajmiemy się miedzy innymi: - szeroko pojętą medycyną estetyczną, tj.; lasery, ostrzykiwanie, wypełniacze, - usuwaniem blizn, przebarwień - chirurgią plastyczną - wycinanie brodawek, korekta powiek, korekty nos, biust i inne - liposukcją - odsysanie brzuch, uda, podbródek i inne - przeszczepami włosów - nadmiernym owłosieniem, nadmierną potliwością, naczyniakami, nawet tymi rozległymi uśmiechem (uzębieniem)

Gość Aniaa382
Po to właśnie są operacje plastyczne - aby poprawiać to w czym natura nam pożałowała. Ja dlatego jestem po operacji podniesienia pośladków u doktora Pabiańczyka. Co z tego, że miałam spore pośladki, skoro wyglądały one jak u babci... Teraz wyglądam jak sex bomba :)