Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja xD

Kto ma konto na allegro niech tu sie wypowie (proszę)

Polecane posty

Gość ja xD

chodzi mi o to że. od niedawna mam konto na allegro i nie wiem jakie formy płatności wybierac na allegro. czy można tak ze np.: jest do wyboru przelew, płatność przy odbiorze i coś tam jeszcze. jak teraz chcem zamówić namiot to jest wysyłka kurierska i wysyłka kurierska pobraniowa. to czy mogę wybrać tak że : wysyłka kurierska i płatność przy odbiorze ?? pomocy bo ja się w tym nie znam

Płatne przy odbiorze = wysyłka za pobraniem :) I tę opcję wybieraj jeśli chcesz płacić przy odbiorze :)

Gość sdsdbbbbbbbbbbbbbb
tylko pobranie jest od 5 pozytywnych chyba i jak masz w pelni aktywne konto

nie możesz wziąć płatności przy odbiorze ponieważ musisz mieć wystawionych kilka pozytywnych komentarzy od sprzedawców by korzystac z takiej opcji.

jak masz mało komentarzy to niektórzy nie chcą wysyłać za pobraniem ,więc poczytaj dokładnie ,bo najczęściej pisze to na aukcji

sds - to zależy od sprzedającego, niektórzy piszą że nie wysyłają za pobraniem użytkownikom bez pełnej aktywacji konta, a niektórzy że wysyłają za pobraniem osobom z min. 10 lub inną liczbą pozytywów :)

Gość scarrletta
a co to za oglne zasady?? przecież każdy sprzedawca sam określa na jakich zasadach wysyła jeśli nie zastrzegł minimum pozytywów to wyśle

Gość sdsdbbbbbbbbbbbbbb
chodzi mi o to ze jesli nie kupywala jeszcze nic, a na dodateek nie ma w pelni aktywnego konta -to za pobraniem raczej jej nie wysla.

Gość Adaś z NK
Pod namiotem jest dużo ciąż niechcianych i pijackich!

Gość antoninaaaa
to jeśli nie masz 5 pozytywnych komentarzy to ci nie wyślą za pobraniem(czyli płatne przy odbiorze) musisz zaznaczyć że chcesz przesyłkę kurierską. idziesz na pocztę po taki blankiecik ablo z neta można taki wziąść musisz wypełnić (jeśli masz z neta to trzeba go wydrukować) zanieść na pocztę albo banku i czekasz a przesyłka przyjdzie ci do domu(nie będziesz musiała nic płacić) nasz likn na ten blankiet http://www.irda.pl/Allegro/bbcom/DrukWplaty_aro.htm

Gość miuo
ja sie zarejestrowalam i przyszedl mi kod aktywacyjny czy musze go wpisywac w swoje konto?

Gość miuo
prosze niech mnie ktos doinformuje