Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Postanowiłam. Jak znajdę pracę, to po pierwszej wypłacie robię sobie tatuaż.

Polecane posty

Gość też życzę powodzenia
miałam podobne plany, tylko jak już znalazłam tę pracę, to zachciało mi się samodzielności i większośc kasy idzie na mieszkanie, jedzenie, bilety i rozne codzienne bzdury, a tatuaż czeka na lepsze czasy.

a ja narazie żeruję na rodzicach więc póki mogę będę dawać kasę na rózne bzdury żeby potem nie żałować :D na niezależność przyjdzie czas :)

Gość aniuka
miałam taki sam plan :) ale kasa za szybko sie rozchodzi i do dziś nie mam tatuażu :D

pomyśl, czy na pewno tego chcesz, bo żałować bardzo szybko mozesz a z wywabieniem to już gorzej sprawa wyglada. myslę, że lepiej jesli decyzje o zrobieniu tatuażu podejmuje kobieta dojrzała np 40 letnia bo i takie decydują sie na zabieg niż młoda dziewczyna. dodam, że nie wszystkim chlopakom podobają sie tatuaże.

ważne, żeby mi się podobało a nie chłopakom :) mój obecny sam ma tatoo na kolanie i zamierza na ramieniu mieć. jestem zdecydowana od kiedy skończyłam 16 lat o tym marzę.Nie musi być duży ten tatuaż tylko taki średni :)

Kicky Rikki- zanim zrobilam sobie tatuaz to mnostwo czasu spedzilam w sieci szukajac czegos wyjatkowego Ogladalam tez Miami Ink (mozesz poszukac na YT) ale przyszlo co do czego to oglupialam od nadmiaru :P Decydujac sie na tatuaz wez tez pod uwage to, ze niektorzy pracodawcy moga nie chciec Cie zatrudnic wlasnie przez to. Ja mialam taka sytuacje i musialam go zakrywac...:O Tak czy inaczej zycze trafionego wyboru i zadowolenia z efektu ;) 🖐️

valkiria a jaki masz motyw? ja mam pewien pomysł ale muszę go dopracować.Tatuaż zrobię w takim miejscu, żeby go łatwo było zakryć :D ale nie na doopie ani w innych prywatnych miejscach :D germanotta mogłabym ale nie :D uznaliby mnie za lizusa :)

Fajnie ;) ja myslałam o gwiazdach (moje imie to po jakiemuś tam właśnie gwiazda) a pod spodem napis "Positive" żeby okreslić mój stosunek do świata :D niestety nie mam ogólnego wyobrażenia jak mogłoby to wyglądać....

Gość możecie powiedzieć co was
kręci w tych tatuażach przecież to nic szałowego.

Jak pojdziesz do salonu, to zapytaj ich, czy maja jakis pomysl, zeby to zrobic po Twojej mysli- w koncu po to tam sa ;) I powodzenia :)

Pomaranczo- kazdy lubi co innego- Jedni przekluwaja sobie rozne czesci ciala ale sa ludzie, dla ktorych krotki rekaw jest szczytem perwersji i niesmaku. Dzieki temu swiat jest ciekawszy :) I nie mowie tu, zeby sie porysowac, zeby nie miec skrawka naturalnego koloru skory ale drobiazg w postaci rysunku na ciele zdobi tak samo jak bransoletka, czy naszyjnik :)

Gość Ale to wymaga sporo zachodu
przyznam że nigdy nie obudziłem się z myślą, zrobię sobie słońce na plecach i będę wyglądał zajebiście , albo pieprzne se kolczyk w wardze.

No widzisz :) Ciebie kreci cos innego, wiec, skoro nikt Ci nie przeszkadza w realizacji Twojej wersji zajebistosci, to pozwol to samo robic innym.

Gość tatuaż to wiocha
jak w temacie

ja tez mam tatuaż :)....i to nawet w widocznym miejscu i jeszcze nie spotkałam się z jakąś negatywną opinią na jego temat...a poza tym jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy ;)

Gość Lepiej to moja droga przemyśl
Wielu mężczyzn ma (w tym i ja) ma wstręt do wytatuowanych kobiet. Mam coś takiego, że choćby nie wiem jak dana dziewczyna była piękna, jak bardzo podniecają i intrygująca swoim charakterem, to widząc tatuaż na ciele od razu w moich oczach. I uwierz mi, że nie tylko ja tak mam...

Pisanie na pomaranczowo to tez wiocha :P Kazdy ma swoje zdanie na ten temat i ja to szanuje a poza tym dynda mi co inni sądzą o tym co ja robie :P Dopoki nie dzieje sie nikomu krzywda, to robta co chceta :P

Dla was może to wiocha a dla mnie nie:) musiałabym też głupia być, żeby rezygnować z tatuażu bo facetom się nie spodoba :D uwierz mi moim celem nie jest zamążpójście i prokreacja :D mojemu obecnemu chłopakowi się podoba ten pomysł więc tak zrobię i zrobiłabym nawet jeśli by się jemu nie podobało :D

mój mąż tez jest przeciwnikiem tatuażu a sam mnie zawiózł do studia gdy robiłam tattoo :)