Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubianaHipokrtytka

Brak miesiączki - ciązą ? :(

Polecane posty

Witam Kochani, chciałabym się Was poradzić mimo tego,że wiem że niektórzy będą niemili. Otóż razem z moim chłopakiem uprawiamy sex,jesteśmy ze sobą dość długo i stosujemy stosunek przerywany.Wiem ,że to nie jest żadna metoda zabezpieczania ale stosujemy to zawsze i nigdy nie zaszłam w ciąże,nigdy też mój chłopak nie dochodzi we mnie zwracamy szczególną uwagę na to. Jakieś 3 tygodnie temu miałam zapalenie pęcherza i brałam furagin(kiedyś go brałam i spóźniła mi się miesiączka) ale ją dostałam po tygodniu. Dziś jest 1 lipca, moje ostatnie miesiączki to 24 MARZEC, 21 KWIECIEŃ, 20 MAJ i powinnam dostać tak 20-23 czerwca ale nie mam do tej pory. Wiem że powinnam zrobić test ciążowy bo to ciąży nie wyklucza ale ja wiem,że nie jestem w ciąży,chociaż sama nie wiem co myśleć, boje się prawdy. Zawszę stosuje stosunek przerywany jak i z moim ostatnim partnerem i nigdy nie zaistniała ciąża, proszę o porady czy może to być spowodowane także dużym stresem jakim są kłótnie z rodzicami i duże naparcie na moją osobę a na dodatek sama myśl że mogę być w ciąży kiedy tak bardzo się jej boję? Proszę kobietki wypowiedzcie się, z góry dziękuję.

Gość filipinajbfkjwef
tak, stres może wpłynąć na termin miesiączki...mi się raz spóźnił okres 3 tyg. wlaśnie z powodu stresu

Gość brak miesiączki - panika
nie przeżywaj tak, tylko zrób sobie najzwyczajniej w świecie test ciążowy i się dowiesz.

Gość jjh
tez zawsze stosowalismy stosunek przerywany ale strasznie sie stresowalam jak mi sie spoznila okres i teraz juz tak nie robimy. Moj chlopak zaklada gumke wczesniej niz kiedys ale niestety tez nie od samego poczatku. Nieodpowiedzialne jestesmy i to trzeba przyznac;/;/ jakby mi sie tyle spoznial okres co Tobie to bym juz naprawde oszalala bo juz zaczynam wariowac;/

mnie taki topiki bardzo poprawiają nastrój , myślę sobie , inni to mają przewalone...ciąża brrr

używam gumek od teraz mimo tego ze swędzi mnie po nich,chyba jestem uczulona.. albo pójdę po tabletki , trzeba wziąć się w garść z ta nieodpowiedzialnością.. chyba że już jest za poźno

Gość co ty piszesz za glupoty
im dluzej nic nie zrobisz tym gorzej dla Ciebie,podalam dziewczybnie pewien sposob,ona podala Ci swoj temat,wiec jak sie chcesz dowiedziec to zajrzyj na jej temat. A tak swoja droga,co wy dziewczyny wyprawiacie?,tak lekkomyslnie podchodzic do sprawy,to naprawde wstyd.

Gość Ewcia90
Tak jak napisałaś stosunek przerywany to nie metoda anty! Ale jak jesteście siebie pewni i nie boicie sie ciaży jakby co to możecie ją stosowac. Brak miesiączki wcale nie oznacza ciąży, ja nie miałam okresu 3 miesiace przez lato jak to nazwała moja pani ginekolog. Zrób z boyem test ciążowy, niech on Ci go kupi, i rano w łazience sie wszystkiego dowiesz. Jak wyjdzie negatyw powtórz i idz do ginekologa

no to po co to wypisujesz?....jak chcesz mieć dziecko to zasuwaj po test i ciesz się jak będzie pozytywny...

Gość Denmark
A co do tabletek to lepiej sobie odpusc...

Gość Denmark
No wstyd, wstyd! Uzywałam - nie polecam! Cycki mnie bolaly, nie miala pochoty na sex, bylam strasznie od tego sucha, po czym dostałam zapalenia watroby. Lekarz mowil mi ze nie maja ochronki na, i do nich powinno sie stosowan np lineks. Poizatym opowiedzial mi o komplikacjach pozniej i podziekowałam.

Gość Denmark
A pozatym ile Ty masz lat ze tak do tego podchodzisz?

Mam 17 lat może właśnie dlatego jestem tak mało odpowiedzialna, z mamą nie gadam o takich rzeczach więc nie mogę sie jej poradzic. Jutro kupie test i pojde do lekarza w najblizszym czasie.

Mam 17 lat może właśnie dlatego jestem tak mało odpowiedzialna, z mamą nie gadam o takich rzeczach więc nie mogę sie jej poradzic. Jutro kupie test i pojde do lekarza w najblizszym czasie.

Gość Ewcia90
Wstyd to Ci powinno być ze w tym wieku za seks sie bierzesz. Ale zrób jak pisałam. Pewnie nie jestes w ciazy tylko spoznia ci sie przez np pogode tak jak mi kiedys, albo np przez to ze zaczelas cwiczyc... A do przerywanego dorzuc jeszcze kalendarzyk

Gość Denmark
Bo dziecko to nie problem, rodzice pomoga, kolezanki pobawia.

Przepraszam bardzo ale jeżeli tak jak masz w niku Ewcia90, to nie jestes duzo bardziej ode mnie starsza a w tych latach juz 14latki dawaja du** po kątach. Ja nie jestem żadną łatwą dziewczyną i uważam co robie. Dzięki,że chociaż mi dajesz otuchy. Boże czy to ważne ile moj facet zarabia? Dla Was wszystkich tylko pieniądze się licza a ja je mam. Nie mieszkam w Polsce i moim kolezanką dziecka do pobawienia bym nie dała tylko nie wypusciłabym go z moich rąk.

nie ty je masz tylko twoi rodzice mają , a to różnica , żebyś się przypadkiem nie zdziwiła , może oni nie mają ochoty na utrzymywanie jeszcze jednego dziecka ...