Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc moze dzidzia

Test - bladziutki paseczek

Polecane posty

Gość byc moze dzidzia

Witam zrobiłam przed chwila test - wyszla bardzo bladziutka kreseczka..... w sumie nawet nie wiem czy sama sobie nie wmawiam ze wyszla. Bledem jest robienie testu wieczorem? bo teraz naczytalam sie ze powinien byc robiony rano :O mam jeszcze jeden, chyba wstrzymam sie do rana i zobacze co wyjdzie....

teraz mozna robić o kazdej porze dnia testy:) a jesli wyszła choc bladziutka kreseczka to chyba jestes w ciazy:)

Gość bląd......
tak to był błąd.. szkoda tylko testu,dlatego ze wieczorem mocz jest zbyt rozcieńczony by wykryc w nim poziom hcg we wczesnej ciązy.. a ile jestes po terminie @ ?

Gość bląd......
agata skąd to wziełas?? owszem mozna robic go o kazdej porze dnia ale w bardziej juz zaawansowanej ciazy, a na kadej ulotce pisze ze wynik jest bardziej prawdopodobny zrobiony z porannego moczu

Gość byc moze dzidzia
problem w tym ze mam okres normalnie.... tzn skonczyl mi sie 3 dni temu. Byl inny niz zwykle, malo obfity, krotszy. Od jakiegos czasu gorzej sie czuje, jestem senna - fakt zamiast przytyc schudlam. Sama nie wiem, rano dam test chyba do sprawdzenia mojej mamie, bo ja juz sama nie wiem co myslec. Dopiero co rozmawialismy o powiekszeniu rodzinki a tutaj moze niespodzianka...

Gość bląd......
wiesz co calkiem mozliwe ze jestes w ciązy... sporo dziewczyn na początku własnie chudnie..:) zrób śmialo test jutro z pierwszego moczu..dzis staraj sie nie pic za duzo;) powodzenia:* i daj znac.. ale cos mi sie wydaje ze juz mozna po cichu Ci gratulowac:)

Gość byc moze dzidzia
wlasnie ja teraz tez przeczytalam ze na poczatku lepiej rano... powtorze z rana i zobaczymy co wyjdzie :)

Gość dequrii
a może pomylilas krwawienie mieiączkowe z plamieniem? tak bywa ze kobiety w ciazy nawet do 3 miesiecy moga plamic w terminie spodziewanej miesiaczki. zrob test jutro rano:)

Gość byc moze dzidzia
niby sie ciesze.... nawet bardzo dziecko to dar.... ale z drugiej strony mam strasznie mieszane uczucia. nie jestem w sytuacji ze mam szkole, czy krotko jestem z facetem... mam 22 lata , skonczylam studia, od dluzszego czasu mam prace moj luby tez ja ma. Zaczynamy budowac dom.... niby wszystko jest ok a jednak strasznie sie boje czy dam rade..... (jezeli to jest ciaza). Zaczelam sie chyba nakrecaxc :P

Gość byc moze dzidzia
ten okres byl inny. tzn zawsze okropnie bolal mnie brzuch, miesiaczke mialam obfita. teraz byla duzo mniejsza trwala ktrocej i nie bolal mnie brzuch. Za to strasznie mnie rwalo tak jakby od pasa w dol cos strszanie ciagnelo i mialo mi miednice polamac :P wiem ze to moze strasznie glupio teraz zabrzmiec.... od tego momentu zaczelam laczyc fakty i dlatego ten test....

Gość bląd......
nie martw sie..tym bardziej ze masz ustabilizowane zycie :) bedzie wszystko dobrze!! powodzenia;* i daj rano znac

Gość byc moze dzidzia
dam napewno..... mam jeszcze jedno pytanie... Boze radze sie jakbym miala z 16 lat, ale .... sadzicie ze lepiej porozmawiac z mama wieczorem?? powiedziec ze zrobie drugi test?? mamy dobry kontakt. Nie chcialabym jej zaskoczyc rano typu mamciu ile kreseczek widzisz?? Facetowi nie chce jeszcze mowic - on by bardzo chcial juz miec dzidzie - jak sie okaze ze negatywny bedzie przezywala a wole tego uniknac.....

Gość byc moze dzidzia
test rano zrobilam... wynik negatywny byl ;-/ zapisalamsie do lekarza on jedynie prawde powie :P

Gość jestem jestem
ja tez pierwszy test zrobilam wieczorem i byla jasniutenksa druga kreseczka ale dzis powtorzylam rano (po dwoch dniach) i wyszla juz mocna druga krecha;-)

Gość SuwaczkowaaaAAA
Autorko masz na mysli jedna kreseczka mocna a druga blada jesli tak jest to byc moze to ciaza tylko jest za wczesnie by robic test stad powiunnas powtorzyc za 6 dni A co do okresu róznie z nim bywa Ja obecnie jestem w ciazy ale nie mam okresu choc zdarza sie ze kobiety maja

Gość przeczytaj ulotke
i sie dowiesz zamaist zasmiecac forum setnym topikiem na ten temat