Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

w.i.t.c.h

pisać czy nie??

Polecane posty

mam problem... może wyda sie wam śmieszny spróbuje streścić jak tylko mogę... spotykałam sie ponad miesiąc z pewnym mężczyzną, była mowa o związku, wakacjach itp, poznałam jego rodzinę, część znajomych, jednak kontakt sie urwał on uznał, że potrzebuje wyciszenia, miał swoje problemy dotyczące przeszłości- gł. byłej partnerki, z którą się rozstał niedługo przed naszym poznaniem, prosiłam go o to, zeby się spotkać wyjaśnić parę spraw jednak do rozmowy nie doszło, czy po tygodniu zupełnej ciszy mogę wysłać do niego sms zapytać się co słychać?? czy zrobię z siebie idiotkę?? nie widzę potrzeby zrywać od razu całkiem kontaktu, a ciekawi mnie co u niego

Gość wuwu zela
napisz, lepiej napisać i potem żałować niż nie napisać i żałować :)

a jeśli on nie chce mieć ze mną w ogóle kontaktu?? nie odbierze tego, że się narzucam??

Gość wuwu zela
jeden sms w tygodniu to na pewno nie jest narzucanie się ludzie :o

Raz możesz napisać, masz tylko jedno życie, potem możesz żałować, że tego nie zrobiłaś. Jednak nie wróżę, że coś z tego będzie, gdyby mu zależało sam by się starał ciągnąć tą znajomość.

tylko, że to się zakończyło prawie miesiąc temu, od tego czasu powiedzmy niepotrzebnie wspólni znajomi ingerowali, żeby się sam odezwał i nic to nie pomogło;/ nie wyjaśniliśmy sobie nic, po tym jak napisał, że potrzebuje wyciszenia po paru dniach sie odezwał czy się obraziłam, potem sie raz widzielismy ze wspólnym znajomymi do rozmowy nie doszło i niby chce ale jest mi głupio...

Gość wuwu zela
ja bym zrobiła tak: napisałbym kurtuazyjnego smsa, jeśliby tylko odpisał bez pytania co u mnie, napisałbym znowu za 5-10 dni, jeśli by nadal mnie zbywał wtedy bym już dała sobie spokój z tą znajomoscią, chyba żeby on do mnie napisał :)

właśnie wzięłam do ręki telefon;) "cześć, co słychać?? " więcej nie wiem co moge napisać

Gość wuwu zela
może być :) "wyślij" :classic_cool:

Gość prosze Was naprawde mocno
CarrieBradshaw prosze wejdz na temat gdzie cie szukam.zalozylam taki bo nie chce autorce psuc tematu

wysłałam telefon ma wyłączony... zrobił tak jak przestaliśmy się spotykać i czasami tylko włączał na chwilkę... może on naprawdę potrzebuje wyciszenia??

hej W.I.T.C.H wiesz co , wydaje mi sie , ze on faktycznie chce stracic z Toba kontakt, jezeli Ci naprawde zalezy to próbuj , ale czy to ma sens ? :(

a wiesz co najgorsze?? mówił tyle o dojrzałości, otworzył sie strasznie przede mną, a teraz go nie było stać na normalną rozmowę, próbowałam jedyne co się dowiedziałam to, że to nie moja wina i, że nic nie zrobiłam;/

Gość nie wiem czego nie rozumiesz..
Możesz to usprawiedliwiać, szukać tysiąca powodów że on nie ma czasu na odezwanie, jest zajęty, blablabla, ale sama chyba wiesz, że jak się chce, to nic na przeszkodzie.....Ja bym nie wysyłała. Daj mu wolną rękę, w praniu wyjdzie czy chce czegoś jeszcze od Ciebie.

Gość nie wiem czego nie rozumiesz..
Facet powiedział Ci to, co każda normalna kobieta chce usłyszeć. Typowe :)

Gość monika942
W.I.T.C.H Ile on ma lat?

właśnie on się wydawał dojrzały... przede mną był z kobieta lat 40, razem mieszkali ona miała 4 dzieci, wdowa, tak naprawdę nie wiadomo czy aby wszystkie z tego samego ojca bo każde inne ;)

nie znałam jej tylko słyszałam z opowieści, poznaliśmy się z Sebastianem przez wspólnych przyjaciół więc troszkę mi o niej poopowiadali. pociesza mnie trochę to, że podobno nieźle go opieprzyli, że zachowuje się jak idiota i, że jest głupi tracąc taką kobietę jak ja ;)