Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetzslaska

Czy młodym kobietom podobają się faceci po 40 tce?

Polecane posty

Gość brunetzslaska
Zasadnicze pytanie jak masz jeszcze kilka pytań to pisz na maila co chcesz wiedzieć i coś o sobie. Nie mam na imię na A,B,C,...Z

Gość brunetzslaska
Ja rucham dla pieniędzy, a on dla zabawy. A na imię mam Zenek.

Gość Zasadnicze pytanie
Łatwo się denerwujesz.

Gość brunetzslaska
a skąd taki wniosek że się denerwuję?

Gość brunetzslaska
Zasadnicze pytanie a Ty ile masz lat?

Gość mlodamloda123
a ja mam mokra za kazdym razem gdy sobie wyobraze co bym robila z sasiadem...

Gość Kobietaaa25lat
Ja mam kolege w pracy 43 lata i jestem nim zauroczona. Oczywiscie nic z tego nie bedzie, bo on ma zone, a ja chlopaka. Chce tylko napisac, ze taki facet moze sie podobac . Moj kolega moze nie jestem typem superprzystojniaka, ale potrafi byc bardzo czarujacy, mily, dowcipny i ma taki usmiech, ze zaraza mnie nim od rana. To tyle.

Gość darmowa informacja
Spermę 40-latek, może mieć lepszą, niż 20-latek jeśli nie pali nikotyny i alkoholu nie spożywa.

Gość onaZAKOCHANA
Jest tak: facet 20/30-kilkuletni może przyprawiać o mdłości brakiem higieny, brakiem stylu, czasami nawet połowy mózgu, po prostu tępaki(bez urazy, nie mówię o wszystkich)! A taki po 40...też nie mówię o wszystkich, ale ten w którym ja się kocham, o dziwo-też ze Śląska:), po rozwodzie, może nie NAJprzystojniejszy ale zadbany, inteligentny, czuły, sympatyczny, wrażliwy, bardzo zabawny, taka moja bratnia dusza-wydaje mi się, że to TEN, rozumiemy się bez słów-dosłownie-on coś zaczyna mówić, ja skończę tą wypowiedź, słowo w słowo! Zakochana 20-stka...a On, nic... Pisze ze mną, wie, że coś do niego czuję i nic, poleciał z tekstem-chcę Cię do siebie zniechęcić i nie chcę... BRUNECIE, co o tym myśleć, co robić, mówić, żeby mój Pan zareagował...Pozdrawiam i życzę jak najlepiej z młodymi kobietami, takich jak ja jest wiele...

Gość onaZAKOCHANA
do KOBETAA25lat Prawda, że facet nie musi porażać urodą, to wręcz nie wskazane:P ale musi mieć to coś...ten uśmiech, osobowość, fantastyczne podejście do życia...och...

Gość allasandro
Mnie sie tylko takie 40 stki podobaja :) przyznaje ze w takim facecie jest coś pociagajacego, jesli jest przystojny oczywiscie :), ta jego stateczność, swiadomosc ze jest juz duzym chłopcem i wie czego chce, nie bedzie stawiał fochów, mysle ze jest bardziej meski od takiego 27 latka, bardziej doswiadczony :)

Gość brunetzeslaska
onaZakochana Jeśli ten Twój facet o którym marzysz powiedział ci że chce Cię zniechęcić to być może ma jakiś wewnętrzny opór przed bliskością z Tobą. Może to wynikać z jego obawy na temat różncy wieku ("co na to ludzie powiedzą?"), ewentualnyemu sprostaniu Twojego libido. Myślę, że powinnaś sama spróbować z nim porozmawiać i dowiedzieć się co siedzi w jego głowie:)

Gość lalala77
bardzo sie podobaja! ale musi byc zadbany!! w polsce zadko sie zdarza widziec facetow ok 40 bez brzuszka itd.. ja mieszkam w Irlandii, widuje takich facetow i to nawet ok 50 , ze az sie nogi uginaja!! zadbani, dobrze ubrani , bardzo sexowni itd ja mam 23 lata obecnie spotykam sie z hiszpanem w wieku 36, nie zamienilabym go na zadnego 20latka z cialem mlodego boga. Chyba wlasnie ta dojrzalosc i doswiadczenie tak kreci mlode dziewczyny ( no oczywiscie w wielu przypadkach konto w banku i dobre auto ale to przeciez zostalo wykluczone na poczatku tematu)

Gość brunetzeslaska
lalala77 ludzie potrafia być zaniedbani niezależnie od wieku:) dotyczy to i mężczyzn i kobiet:(

ja mam 24 lata i u mnie młodsza kobieta nie ma szans bo jest dla mnie zbyt dziecinna niedojrzała emocjonalnie niedoświadczona w wielu sprawach chodź są wyjątki:) kobieta o 10 lat starsza np to jest to:P:P:P a wiec nie dziwie sie ze kobiety wola starszych panow bo aj sam wole starsze panie a one wola mnie:D:D:D

Gość x_ywka
ja mam 31 lat zawsze kręcili mnie starsi ale ostatnio jestem zauroczona pewnym 48 latkiem. Seksowny przystojny wysportowany niezwykle inteligentny i wytonowany o magicznym głosie i uśmiechu na samą mysl o nim mam ciary na ciele :P

Gość mi sie szalenie podobaja
dojrzali faceci :) szczerze to gdybym spotkala zadbanego i szczuplego 50latka to bym na niego poleciala. niestety zadbany i szczuply facet po 40stce to rzadkosc. jednak jak juz przypadkiem zobacze takiego to doslownie pozeram wzrokiem :) a jesli do tego wyglada troche jak Mark Harmon to juz marzenie :) ps. mam 28 lat i mam meza w moim wieku.

mnie najbardziej pociągają dojrzali mężczyźni,są dla mnie mega sexy, lecz niestety nieosiągalni przez następne 20 lat...

mnie najbardziej pociągają dojrzali mężczyźni,są dla mnie mega sexy, lecz niestety nieosiągalni przez następne 20 lat...

Gość onaZAKOCHANA
BRUNECIE dziękuję za odpowiedź! Właśnie ciężko mi jest interpretować jego słowa, bardzo często mówi w przenośni, a ja, jak to kobieta interpretuję to na dwa sposoby, jeden wyklucza mnie z jego życia a drugi wręcz zachęca i przyciąga... Chcę Cię zniechęcić do siebie i nie chcę...to zdanie widzę przed oczami każdego dnia...do tego dopowiedział: walcz, nie poddawaj się! Jak zawalczyć o 'swoją 40-stkę':)?

Gość onaZAKOCHANA
BRUNECIE dziękuję za odpowiedź! Właśnie ciężko mi jest interpretować jego słowa, bardzo często mówi w przenośni, a ja, jak to kobieta interpretuję to na dwa sposoby, jeden wyklucza mnie z jego życia a drugi wręcz zachęca i przyciąga... Chcę Cię zniechęcić do siebie i nie chcę...to zdanie widzę przed oczami każdego dnia...do tego dopowiedział: walcz, nie poddawaj się! Jak zawalczyć o 'swoją 40-stkę':)?

Gość onaZAKOCHANA
przepraszam, że wypowiedź podwójna!

Gość brenetzeslaska
onaZAKOCHANA hmm... jak zawalczyć? Hmm... nie kombinuj w wysublimowany sposób bo większość facetów tego nie zauważy:) najlepiej powiedz mu DUŻMI prostymi słowami:)

Gość brenetzeslaska
no i widzę po tym temacie że jest trochę kobiet którym podobają się starsi faceci:) Super:) tylko gdzie Was spotkać?

Gość onaZAKOCHANA
BRUNECIE Po raz kolejny dziękuję za odpowiedź! Wydaje mi się, że takich kobitek jest naprawdę dużo! Ale...czy ja wiem, może właśnie te Panie myślą: -"...super facet, pewnie ma rodzinę, nie poleci na taką młodą, co powiedzą moi rodzice, czy taka różnica wieku przeszkodzi w miłości..." A taki facet po 40: -"...piękna dziewczyna, młodziutka, ale jaka inteligentna, nie poleci na takiego starego:), co powiedzą ludzie/ co powie żona)-ja i ona...hmm" No i na rozmyślaniu się kończy, za dużo straciłam podobnych sytuacji, czas na DUŻE LITERY-Brunecie, pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniu życzę:*

Gość onaZAKOCHANA
DUŻE LITERY w sensie, walić prosto z mostu, bez owijania w bawełnę, postawić kawę na ławę, mówić powoli, głośno, zrozumiale...:) Pozdrawiam Kochani!