Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migiaa...

gdy facet podnosi rękę na kobietę

Polecane posty

Gość migiaa...

Moj narzeczony mnie uderzył. Raz w głowę. niezbyt mocno. Wybaczyłam, ale jeśli to się kiedykolwiek zdarzy jeszcze raz nie wybaczę. Kocham go..., ale z drugiej strony boję się, że granica i to co ma "być ostatnim razem" przesunie się. Boję się, że nie będę umiała odejść. CZy któraś z Was tak miała?

Gość nieprzyznamsiesobie
tak...ja miałam...w zasadzie dalej mam :( Nic nie poradzisz...uciekaj bo bedzie za późno

Gość migiaa...
niech bije , byleby mnie rżnąl bom brzydka i drugiego mogę nie znależć

Gość Jesteś niewdzięczna
Każdy prawdziwy i kochająca mężczyzna bije swoją kobietę. Bicie oznacza szacunek, miłość i zaufanie...

Gość MamaAmelki
a za co Cię uderzył??? wg mnie nie wróży to dobrze,,, mój nauczyciel kiedyś nam mówił, że jak raz uderzy to można wybaczyć, ale jak drugi raz tzn że będzie się to powtarzać i zerwać, uciekać,,,

Gość nieprzyznamsiesobie
nie....głupie podszywy. Albo nudzące sie małolaty albo faceci... Kiedy bije to znaczy ze nie ma wogole szacunku

Gość nieprzyznamsiesobie
najpierw przprasza. potem mówi ze zasłuzyłas. Znowu przeprasza. Ty chcesz odejsc, on płacze...bledne koło. Pierdolone błedne koło

Gość ponizona
mamy razem dziecko 2miesieczne czesto sie klucimy jestem zazdrosna i zazwyczaj o to so te klutne ale raz mie udezyl i przepraszal drugi raz juz nie chcial udezyc reko tylko wziol buta teraz straszy i podnosi rece ale jeszcze nie udezyl ale gada ze udusilby mnie a ja go kocham i nie wiem co robic dzisiaj pchnol mnie na drzwi udezylam glowo to prawda jak raz udezy tak bedzie czesciej czasem to naprawde doje sie go co mam robic ??

Gość kaaasia22
ja mam tak samo z chłopakiem mam 3 letnie dziecko bardzo czesto mnie bije a gdy uciekałam od niego to prosił błagał zebym do niego wróciła a gdy juz wracałam zamykał mnie w domu i nigdzie samej nie puszczał bo bał sie ze uciekne...

Gość tylko jeden raz
Mnie facet miał okazję tylko raz uderzyć i więcej mu jej nie dałam. Mieliśmy dziecko i też kochałam, ale wystarczyło mi z mojego dzieciństwa patrzenie jak ojciec okładał matkę i przysięgłam sobie że ze mną tak nie będzie!!!

Uciekajcie puki czas. Jak raz podniesie rękę to będzie to robił zawsze. I to za waszym pozwoleniem. Będzie wiedział że się boicie i to wykorzysta.

Gość Luna33
Dziewczyny te które są bite.Miejcie trochę szacunku dla samych siebie i się nie dajcie poniżać.Jeżeli facet bije swoja kobietę to jest nic nie warty.Niech znajdzie sobie równego sobie.Ja się napatrzyłam jak ojciec bił mamę.Odeszła od niego z trójką dzieci i dała radę.Pomyślcie o dzieciach bo one nie chcą patrzec jak ojciec bije matkę.

Gość Prinzesska27
Jesli uderzyl raz to uderzy po raz drugi... Klotnie, chora zazdrosc i poczatek przemocy w rodzinie -- to poczatek patologi... Gdyby moj maz choc raz mnie uderzyl, wystawilabym mu walizki za drzwi... Nie pozwol na Drugie uderzenie.

Gość sddgfsdsgsd
zalezy jaka okoliczność, baby sa tak głupie że trupa potrafia wyprowadzić z równowagi, wtedy tylko plaskacz może pomóc

Gość Prinzesska27
Nie mam polskiej klawiatury wiec sie nie czepiaj. "Plaskacz"jak to nazywasz moze byc zastoswnwany w sytuacji ewentualnej histerii. Znam zwiazek np gdzie to ona pobila faceta tak,ze musial pojechac do szpitala... W zwiazku(szczegolnie tan gdzie sa dzieci)nie ma miejsca na jakakolwiek forme przemocy.

Gość facet który...
podnosi rękę na kobietę to pizda. W ten sposób pokazuje jak słaby jest. Trzeba od takich uciekać jak najdalej.

jak nie masz polskiej klawiatury, to najwyżej nie możesz wstawić polskich znaków a ty sadzisz normalne byki, jak dziecko z trzeciej klasy podstawówki nie głupio swojego nieuctwa

Gość sddgfsdsgsd
a może ona go popchneła czy podnisła reke pierwsza, co nie można, kobieta to nie świeta krowa, słaby facet to taki co sie daje zaszczuc takiej durnej babie, sa rózne okoliczności wiec pi..zdo nie chrzań, autorka rzuciła durny tekst i zwiała a wy głupie od razu pitolicie jak połamane co do wodzi waszej totalnej głupocie.

Gość facet który...
Widzę, że prawda zabolała. Nie ma tak, że był jakiś powód, żeby uderzyć kobietę czy kobieta faceta. To świadczy o słabości psychicznej ludzi. Zamiast prowadzić normalne życie urządzają bójki jak w jakimś barze. A później każdy dziwi się, że spokojnie nie można ulicą przejść, bo ciągle coś się dzieje. Jak ktoś się wychowywał w patologii to tak właśnie jest.

Gość Prinzesska27
Wiez zlodko pysze z telefonu niemyckiego gdzy bryk polskich znakuf a na dodateg jestem na spaceze i pisze idonc. ... bo mnie sprowokowala. To nie jest zadne wytlumaczenie. Sa sytuacje rozne oczywiscie-dlatego nie bede wrzucac wszystkich do jednego worka.

Gość sddgfsdsgsd
poprawiaczka, sama naucz się pisac, Ty piszemy z dużej, zdania zaczynamy z dużej, znaki stawiamy bez spacji, uzywamy znaków interpunkcyjnych bo inaczej bełkot wychodzi z twojego pisania, wypierdalaj do szkoły głupia pindo

Gość facet który...
Rozumiem, że ty znasz tę konkretną sytuację? Powtarzam, że nie ma takiego powodu dla którego ludzie żyjący ze sobą powinni lać się. A jeżeli uważasz, że argumentem właściwym jest argument siły to współczuję.

Gość gość
Mam 20 lat jestem mama 14 miesięcznej pociechy byłam szczęśliwa z moim chłopakiem aż do czasu kiedy nie podniósł ręki na mnie,na dzień dzisiejszy jest tylko gorzej teraz czeka mnie operacja bo ostatnio nos mi złamał nie wiem jak mam sie zachowac i gdzie szukac pomocy .

Gość gość
Jezeli bylyscie tak glupie i naiwne, rodząc swoim facetom dzieci orzed 20tka, to teraz o nie zadbajcie pod względem prawnym. W razie waszej smierci, kto będzie wychowywał dziecko/dzieci? Bo facet , który bije kobietę, będzie bil coraz częsciej i mocniej. Aż zabije.

Gość gość
Na mnie nie pierwszy raz podniósł rękę, za to źe wróciłam z pracy 30 min. Póżniej i nie mógł się do mnie dodzwonić ani ja do niego. Wyzwał mnie od k***w i lampucer a wtedy złapał mnie za ręk3 z całej siły , i popchnął, powiedział że powinnam dost ad ć wp*****l

Gość gość
Nie wiem co m a m robić, pomóźcie