Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sie cieszyc czy nie

zostalam zaproszona na rozmowe-to juz cos?

Polecane posty

szukam pracy w szkole, to bylaby moja 1. praca w ogóle. zadzwoniono do mnie z jednej ze szkol z pytaniem czy nadal jestem zainteresowana i zaproszono na rozmowe. to dobry znak?

hehe, tzn wiem, ze pytanie durne, bo wiadomo ze to durny znak, ale nie wiem czy sie nakrecac czy nie;) nie, nie jako sprzataczka. jako n-lka;)

*ze to dobry znak:p eeeehhhh :) po prostu boje sie rozczarowac:P

Gość to nie jest prowokacja.....
Chociazby Cie nawet nie przyjeli to ta rozmowa przyda ci sie jako ewentualne doswiadczenie w dalszym szukaniu pracy, ciesz sie mala. ps. dopisalem Cie do mojego harmonogramu na lipiec,mam nadzieje ze nigdzie nie wyjezdzasz .....

do jakiego harmonogramu:P? co do jasnej ciasnej.. :P i nie wiem jak sie ubrac w ogole;/

Gość to nie jest prowokacja.....
harmonogramu masturbacyjnego , masturbuję się codziennie pod inny topik

hahahaha :P nic z tego;) a jak sie ubiera typowa nauczycielka:P wlasnie odpada bo raz, ze do tej pory nauczycielka nie bylam a dwa jest goraco i mam zbicie, co ubrac;/

pomozcie, co ja mam ubrac:P?

A jakiego przedmiotu miałabyś uczyć??? Z reguły jak kogoś prosi się na rozmowę to ma zamiar się go zatrudnić, jednak bywa tak, że na rozmowy zapraszają parę osób, a potem wybierają i decydują... Też jestem nauczycielką :-)

Pytasz jak się ubrać, no cóż nauczycielki róznie się ubierają, nawet w dżinsy i bluzki ... Ja preferuję styl elagancko-sportowy tzn jakaś spódniczka czy spodnie i bluzka - tak bym proponowała się ubrać. Wg mnie jakiś żakiet nie, dżinsy też nie.

jezyk obcy. wiem ze nauczycielki sie roznie ubieraja, ale wlasnei nie wiem co konkretnie jutro. echhh. a sukienka taka w jednym kolorze, w sumie prosta bez ozdobek, do kolan na krotki rekaw? i baleriny? nie nosze obcasow, nawet nie mam chyba:P a jutro goraco ma byc tez;/

Wg mnie taka sukienka jak najbardziej może być :-) U mnie w szkole jest regulamin etyki zawodu nauczyciela np nie należy się ubierać wyzywająco, w dekolty, zbyt krótkie spodniczki mini itp. WFiści mają być ubrani na sportowo, w dresy :-) Pozostali nuaczyciele ubierają się różnie.

artek123123>> a to dlaczego zazdroscisz:P? Maggda78>> dziekuje za rady. ale mam nerwa:) jestem kompletnie zielona

bo pamietam jak sam sie podkochiwalem w mlodych nauczycielkach :D a jak ciezko sie bylo czasami skupic na lekcji, masakra :D

Nie martw się, dyrektor też człowiek, zrozumie stres :-) Mogą Ciebie pytac o zainteresowania, o to czy posiadasz jakieś dodatkowe umiejętności, by np poprowadzić jakies koło zainteresowań z uczniami. A jaki typ szkoły (podstawowa, gimnazjum, średnia)???

artek>> haha:) chyba nie jestem typem, w ktorym sie beda podkochiwac uczniowie Magda>> to jest zespol szkol, podst plus gim, na wsi

brzydka nie jestem, ale urodowo jestem typem pani nauczycielki-okularki itp:p

moje sa calkiem calkiem chyba:) nooo, ale bym chciala dostac robote! :D

jesli zostalas odpowiednio wyposazona, to chlopaki napewno beda fantazjowac na lekcjach ;) jak chcesz ich czegos nauczyc to ubieraj sie w dlugie spódnice lub luzne spodnie, bo inaczej nic z tego nie bedzie :p