Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdosyccc

czy macie w rodzinie takie osoby

Polecane posty

Gość mamdosyccc

ktore ciagle sie wychwalaja innych maja za nic a nie daj Boze jak ktos ma lepiej to zaraz zazdroszcza i sila sie pluja zeby udowodnic ze to oni i tak sa lepsi. mam takich normalnie masakra

Gość miła sąsiadeczka
W rodzinie, to nie, ale w pracy mamy taką koleżankę. Już przy niej nawet nic nie mówimy, albo nabijemy się z niej. :D

Gość mamdosyccc
no ja mam taka ciotke i jej mezus. normalnie koszmar. najgorsze jest to ze wlasciwe juz czesc rodziny sie od nich odizolowala a oni na chama dzwonia przyjezdzaja

mam taką ciotkę ,stara poznaniara :D u niej nawet kartofle są lepsze ,już tam nawet o rodzinie nie wspomnę :Dale nie daj boże jak coś u niej w rodzinie sie spierniczy to broń boże aby ktoś wiedział :D tajemnica roku :D

Gość dosiak
ja na szczęście nie mam, i chwała Bogu .

Gość mamdosyccc
oo my tez z WLKP tylko ta jedna ciotka sie tak wyrodzila. no i ten jej mezus ale on chyba sie przy niej podszkolil. ona tez jak cos jej dzieciak wywinal to zawsze go bronila choc byla jego ewidentna wina

Gość ptysiamartysiaas
ja mam i nienawidze gadów ....... ;/ wujeczek wychwalający swoje bachory pod niebiosa a reszte mający za zero;.;

Gość mamdosyccc
ale zeby jeszcze bylo sie czym chwalic. nad normalna rzecza pieja z zachwytu przez pol roku.

Gość uupppppppppp

jasne,ze tak:) Tak jak ktos tu wyzej pisal - same ochy i achy,a jak przyjdzie co do czego,czyli jak cos zlego sie stanie,to cisza,i cala rodzinka udaje,ze wszystko jest w porzadku.