Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaziaa

Kolczyk w języku . Czy ty boli ?

Polecane posty

Gość Kaziaa

No bo tak. Bardzo chcę mieć kolczyka w języku. po prostu tak mega się na niego napaliłam.! Ale no jestem straszną boi dupą i się boję . Inni mówią że baardzo boli , inni że troszeczkę a inni że wgl nie boli.! i nie wiem kogo mam słuchać. Znajomi straszą mnie, że nie bd mogła jeść , że mi szkliwo z zębów pójdzie i że jak mi popuchnie to już będzie masakra... A jak oglądałam filmiki a yt jak to robią to rzeczywiście widok przerażający i zaczynam się bać.. a co to bd jak bd mi robić na moim własnym języku?! A co jak przebije i mi spuchnie ? a wgl nie wyobrażam sobie jeść z kolczykiem języku . Może mi wlecieć tam do dziurki czy cuś ? No ale mimo wszystko to zajedwabiście wygląda i chcę go bardzo mieć. Problem w tym , że jestem niepełnoletnia. A moi rodzice się raczej nie zgodzą. więc bd musiała poczekać aż moja pełnoletnia siostrzyczka przyjedzie do Polski. Proszę o odpowiedzii na moje pytania. Może i wy macie kolczyka i wiecie co nie co o tym .;p

Samo przeklucie to jest sekunda i raczej nie boli. Pozniej sie dopiero jazdeczka zaczyna. Jak Ci spuchnie jezor tak, ze nie bedziesz mogla mowic... Mi minelo jakos po 4-5 dniach. Przekluwalam ponad poltora roku temu i nie chce go wyjmowac.