Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam glupi problem

chcę seksu ale...

Polecane posty

Gość mam glupi problem

nie chce go uprawiac z kims przypadkowym,bo i tak nie mialabym z tego przyjemnosci,a moralniak by mnie zameczyl.nie jestem zakochana ani zauroczona i ten stan szybko sie nie zmieni.co robic?jakies rady?

Gość brunetzslaska
masz ochotę na sex a nie chcesz go uprawiać bez zauroczenia i miłości hmm... to musisz poczekać aż nadejdzie uczucie:) albo sama sobie pomóż

Gość jakaś takaś
jesli masz potrzebę zaspokojenia sie poprostu wyprobuj masturbacje. Wnioskuje ze jestes dziewica, nie warto narazac sie na przypadkowy seks i nie mieć z tego przyjemnosci a wrecz przeciwnie. Poczekaj na faceta którego bedziesz kochała :) i wtedy się wszystko ułoży :)

Gość on ma ten sam problem
mam ochote na seks, ale nie chce tego robic bez uczucia i tak jak napisalas nie z kims przypadkowym, chyba mam zbyt wiele szacunku do siebie samego

on ma ten sam problem -> i bardzo dobrze że masz :) pozostaje masturbacja w czasie oczekiwania ;)

tak, ale ileż mozna sie zabawiać samemu? przeciez masturbacja załatwia problem tylko połowicznie jedynie rozładowuje napięcie.

dlatego trzeba miec kogoś tego jedynego darzonego uczuciem zeby móc stosuknować bez wyrzutów i z pełną satysfakcją

lepiej późno niż wcale ;) i z byle kim nie ma sensu bo ile osób już przez to zniszczyło sobie życie

Gość ctrl+shift+del
Przeważnie nie można mieć wszystkiego i z czegoś trzeba zrezygnować. Więc tak jak mówią, albo w tej chwili stłumić te potrzeby czy zaspokajać je inaczej, albo stłumić potrzebę powiązania z uczuciem. Nie ma idealnego rozwiązania, no chyba że zakochać się ze wzajemnością w odpowiedniej osobie. Ale wiadomo, że to nie tak łatwo i nie tak hop siup.

Gość tez juz mnie kurwica strzela
i chce kobiety ktorej towarzystwo sprawialoby mi przyjemnosc dotyku, czulosci, rozmowy i namietnego seksu z kims inteligentnym, szanujacym siebie i innych i oczekujacym czegos wiecej niz zwyklego pieprzenia :o dlatego jade na recznym 🖐️

Gość bah....

Co zrobić? Szukać faceta, z którym chciała byś to zrobić. Ciepło jest, idź na plażę, poznaj paru kolesi, może akurat się trafi ten na którego czekasz a jak nie, to szukaj dalej ;)