Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kłusownik ze wsi

Czemu kobiety każą się myć facetom częsciej niz raz na tydzień?

Polecane posty

Nie rozumiem tego,przecież od zawsze chłop mył się tylko kilka razy w roku,dopiero od nie dawna chłop poszedł na ustępstwa(Unia Europejska)i ta norma wynosi i tak bardzo dużo czyli raz na tydzień,ale babom i tak źle,jak by tego było mało to każą nam dzięnie zmieniać skarpetki i myć wacka,jako szanowany kłusownik stanowczo protesuję żeby kobiety z chłopów robiły pedałów.

Gość protestuj sobie to brudem
zarośniesz i bedziesz sam w swojej leśniczówce.

Gość .Częste mycie skraca życie
Hehe :-)

Gość dobrze mówisz kłusownik
cholera z tym myciem kąp się i kąp jeszcze latem, jak się spocę to rozumiem ale zimą? po ki czort?

Gość nickonicko2010
jeśli facet myje sie raz ba tydzień latem to kobieta siedzi chyba non stop na balkonie(uprzejmie prosze o klik w banner na stronie http://telefon2.blogspot.com )

Gość zwolennik kłusowania
Nie myj nigdy uszu, nie bedziesz miał kokluszu! Kto się nie myje ten długo żyje. Częste mycie skraca życie! Mówią, że przysłowia są mądrością narodów!!!!?:P

Gość lekoooomankaa
tak a potem kobieta ma zlizywać Ci ser z kutasa. :/

---->protestuj sobie to brudem zarośniesz i bedziesz sam w swojej leśniczówce. Kłusownik siedzi w lesniczówce tylko wtedy gdy go leśniczy "przy pracy" złapie.

..... .ajjjj, lekomanka.., pożartowac nie można??:))))

Gość przestańcie pisać
ser z kutasa bo rzyg rzyg :O noooooo 😭 można to nazwać jakoś inaczej kur wa a nie ser;) ja też uważam że taki dojrzały facet;) tygodniowy jest lepszy:D niż taki nynuś wyżelowany :D

Mało kto wie że pot ma właściwości myjące bo zawiera sól która rozpuszcza brud,wiec w lato można nawet nie kąpać sie 2 tygodnie i nadal jesteś my czyści,proszę mnie tu nie obrażać bo jestem szanownym kłusownikiem,moim kłusowniczym zdaniem to babom się w dupach poprzewracało od tego dobrobytu

Gość na szczęście ja nie każę. mój
myje sie 2 razy dziennie, rano i wieczorem, nie musze mu mówić, żeby poszedł się umyć.

ta? myje się nawet kiedy się nie widzimy (nie mieszkamy osobno). idiotą jesteś.

Gość dlatego,że ser to wolą
z lodówki, a nie z napleta 🖐️

nie napisałeś jeszcze, że pot zawiera mocznik, i dlatego śmierdzi, bo tak jesteśmy już skonstruowani. ludzie nie pocą się po to, żeby być czyści tylko by chłodzić organizm. sól w pocie nie rozpuści brudu. idiotyczny temat.

To je protest przeciwko dobrobytowi,bo dobrobyt babom w dupach przewraco,moj dziadek mył sie 3 razy w roku,na święta w grudniu,na wielkanoc i na odpust i jakoś babcia nienarzekała na niego

Gość no jasne i stawal dziadek
a koło dziadka stawały jego gacie :P A wszyscy co bylili obok - padali :p

Gość pytająca mamusia
"a koło dziadka stawały jego gacie" hahahahahahaha umarłam ze śmiechu :)

Gość wiem że pesymizm jest zły
Ja jestem zwolenniczką higieny, ale kłusownik ma swoje racje. Sól co prawda nie rozpuszcza brudu, ale zabija bakterie. Jednak nie ma za długiego okresu działania bo potem namnażają się one jeszcze bardziej. A w myciu chodzi także o zmywanie łoju i starego, martwego naskórka. A może wy wolicie "ciemniejszą karnację"? w XVIII wieku również myślano że kąpiele szkodzą i myto się raz na rok (mówię o warstwach wyższych np. we Francji) ACZKOLWIEK zmieniano codziennie bieliznę i wcierano w siebie olejki (usuwając w ten sposób część brudu) więc takie totalnie niemycie się to to nie było

Gość daję porady za darmo
Polacy to wiejskie brudasy, a pozują na czyścioszków!

Gość lokatka
O TY BRUDASIE.

Gość 01mk
ja lubię zadbanych facetów, czystych i pachnących,

w XVIII wieku również myślano że kąpiele szkodzą i myto się raz na rok (mówię o warstwach wyższych np. we Francji) ACZKOLWIEK zmieniano codziennie bieliznę i wcierano w siebie olejki (usuwając w ten sposób część brudu) więc takie totalnie niemycie się to to nie było nie wspominając już o cholerze i innych właśnie powodowane przez ten brud. i o tych pudrowanych twarzach. nie myli się przez rok, a puder szpachlami zdejmowali.