Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asass

ona wodnik on skorpion

Polecane posty

Gość asass

byl ktos w takim zwiazku?? co o nim sadzicie?? wlasnie sie zwiazałam ze skorpionem a wedlug horoskopow to totalny niewypal tak dla zabawy oczywiscie pytam

Gość nie wierz w horoskopy
choć z drugiej strony ja byk mój mąż skorpion (podobno przeciwieństwa sie przyciągają) tak jest u nas! :Dgeneralnie życie ze skorpionem nie jest łatwe:)

Gość asass
no wlasnie podobno skorpiony ciezkie sa ;) jak im dac rade??

ciężkie to mało powiedziane;) mściwe, pamiętliwe, złośliwe zawsze maja rację (nawet jak nie mają)! jeden plus to są całkiem niezłe w łóżku:D

Gość wiem że pesymizm jest zły
a chcesz cos więcej o horoskopach? mam taką książkę na podstawie jakiś badań munga czy kogoś tam to ci moge coś napisać

Gość 12588
ja mam meza skorpiona , pewnie ze nie ma sie co sugerowac znakami bo to troche glupoty ale jest w tym jakas prawda. Skorpion to silny znak, napewno jego niepodwazalna cecha jest uszczypliwość, bywa namiętny, ale to raczej egoista, no i lubi urodę u kobiet, znam wiele skorpionow, moj na szczescie jest wierny, ma duzy temperament no i podatny na uzywki, lubi zabawe i uwielbia alkohol.

Gość 12588
msciwy i pamietliwy o tak!

heh to poczytaj 12588 o mężu skorpionie fragmencik "Jedną z głównych cech skorpionów jest brak umiaru. W zależności od całokształtu horoskopu indywidualnego może tu chodzić o życie seksualne, jedzenie, picie wódki, a bardzo często o nadmiar pracowitości" Leszek Szuman w kręgu znaków zodiaku. niby w to się nie wierzy a jednak podświadomie :)

z tą pracowitością to się zgodzę (mój jeszcze w pracy) ;)

mam lepszy fragment "Spytajcie żony Skorpiona o życie seksualne. Młodsza się zarumieni, a starsza z uśmiechem zażenowania pochyli głowę. Pod względem seksualnym Skorpiony sią nie do zdarcia. Panie które lubia wyżywać się w erotycznym gadulstwie, niech lepiej Skorpionom nie pokazują się na oczy" ;D

Gość pannajotka
baaardzo burzliwy zwiazek,calkiem inny niz wodnik i waga moj poprzedni,calkiem zero sprzeczek ale milosc do skorpiona jest moze temu ze cos sie dzieje :):D