Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derezysna

ale dziś anorektyczkę widziałam w dyskoncie

Polecane posty

Gość derezysna

jeszcze nigdy w życiu nie widziałam takiego zjawiska :-O dziewczyna była wysoka ale przegięta jakaś, przyfarbiona, miała podkoszulkę i z tyły wystawał jej kręgosłup :-O takie gałki jedna pod drugą jak różaniec nigdy czegoś takiego nie widziałam bo u wszystkich kręgosłup to taki wkęsły rowek a ona go miała na wierzchu , z przodu obojczyki też miała na wierzchu że normalnie możnabybyło je palcami te kości objąć , wystawały jak takie szufle ręce, ramiona , tak chude że łokieć był jakąś piłką a pod pachą miała taką pustą skórę tzn od ramienia się ciągnął taki płat skóry ,nie umiem tego wyjaśnić bo to widać tylko na takiej chorej osobie i ogólnie nie można sobie wyobrazić nie miała nic ciała tylko powleczona skórą i bardzo jej biodra wystawały choć miała luźną spódnicę , było widać takie dwie łopaty , nogi cienkie i jakby sie trochę trzęsły jak chodziła ale koszmar :-O masakra dziewczyny pracujące w dyskoncie wołały siebie nawzajem że by zobaczyły tą anoreksję i inni ludzie też sie patrzyli myślicie że ktoś powinien sie ją zająć ? może ją trzeba ubezwłasnowolić :-O

Gość najdziwniejszy
do pustej lepetynki oczywiscie nie wpadlo ze mogla byc po prostu chora?

Gość 134525
myślicie że ktoś powinien sie ją zająć ? może ją trzeba ubezwłasnowolić troskliwa jestes... Jakie to wzruszające...

Gość derezysna
wątpię żebyście kiedyś widziały to co ja owszem, można być szczupłą ale ma sie nogi, ręce , małą pupę ale to było coś ohydnego , normalnie Oświęcim , wyglądała jak te trupy wyrzucane do dołu w oświęcimiu :-O

Gość dddddddddddddddddddddddddd
ludzie którzy mają nowotwór tez moga tak wyglądać.... i na wiele innych chorób gdzie bierze sie chemie. pogratulowac

Gość do derezysna
głupia kretynka z ciebie tak opisywać cudze nieszczęście a przy okazji wścibskie i okrutne babsko mam tylko nadzieję że i ciebie wytykają palcami jak idziesz np po ulicy i szydzą z ciebie zastanawiając się nad tym czy cię nie ubezwłasnowolnić, po prostu żal

Gość vvlada
Może chora, moze noworwor - a moze faktycznie anorektyczka. No i co z tego? To już anorektyczce do dyskontu nie wolno chodzić? To jest choroba jak każda inna, nikt jej sobie nie wybiera. Nie wiem, z czego robic sensację. Sama tez kiedys tak wygladałam, bo miałam anoreksję. I niby co proponujesz, ma sie taka osoba zamknąć w domu? To jest własnie bardzo ważne - zeby była miedzy ludźmi, chodziła na zakupy, starała sie funkcjonowac najnormalniej jak się da. Te baby z dyskontu tak samo durne jak ty

Gość 134525
Te baby z dyskontu tak samo durne jak ty Potwierdzam. Powinno się je za to pozwalniać. To nie do pomyślenia takie zachowanie!

jak ja chorowalam na anoreksje to caly oddzial mialam w takich. przyzwyczailam sie.

Gość wiem że pesymizm jest zły
na cokolwiek jest chora (anoreksja to też choroba przecież) to nie jest jakims okazem w zoo do oglądania!

Gość vvlada
Ale ja myslę, że problem polega na tym, ze głupie osoby (jak np. autorka) uwazają, że to nie jest choroba, tylko fanaberie. Ot chciała się odchudzić, to się odchudzila. I nic ich z tego przekonania nie wytrąci

Gość derezysna
no ale po co ona sie tak odchudziła ? nie mam nic przeciwko odchudzaniu ale po co chce żeby jej kości wystawały przecież to nie jest sexi nie potrafię zrozumieć, czy one chcą być ładne ? jesuuuuu :-O

Gość SUZANNAAA
autorko być może o tym nie wiesz ale to jest CHOROBA!!!!! One widzą się inaczej z resztą poczytaj sobie co nieco o anoreksji bo takie głupoty pisać to po prostu ciemnogród

Gość taa niedobra pupa
no ale po co ona sie tak odchudziła ? nie mam nic przeciwko odchudzaniu ale po co chce żeby jej kości wystawały przecież to nie jest sexi nie potrafię zrozumieć, czy one chcą być ładne ? jesuuuuu Anoreksja to choroba psychiczna. I odchudzanie to tylko jeden z jej objawów. Nie każda anorektyczka chce być sexy. Bardzo często chorują na to małe dziewczynki, które nie akceptujją przemian, jakie przechodzi ich organizm. Nie chcą mieć okresu, a od odchudzania on zanika. Tylko po jakimś czasie organizm odrzuca jedzenie w ogóle... Albo niektórzy dążą do doskonałości, i tracą przy tym poczucie rzeczywistości - tak że w lustrze nie widzą szkieletu, tylko grubą osobę.

Gość bajonik
Pewnie jestes tlusta blerwa a dziewczyna byla po prostu szczupla. A nawet jezeli byla anorektyczka to pewnie nie z wlasnej winy w porownaniu do tych tlustych bab ktore sie pasa swiadomie. Sorry, ale te kobiece ksztalty o ktorych mowia tluste babska byly fajne przez bardzo krotki okres w czasach baroku.

o kurwa. a jak mozna zachorowac na schizofrenie, albo na padaczke? no przeciez ci co mają ataki padaczki chyba widzą, ze zachowują się niewlasciwie... ja rozumiem i nie mam nic do wyglupiaania się. ale zeby sie rzuczac i miec drgawki? :o

Gość SUZANNAAA
to powyżej naprawdę dobre :D

Gość SUZANNAAA
ale obawiam się że autorka nie zrozumie aluzji ;)

prawdopodobnie autorka mysli nad kolejnym cudownie elokwentnym postem typu - moj boze to niech lepiej ta anoreksja zamknie sie w szafie i nikomu nie pokazuje... nikomu czyli nam, porządnym wrazliwym, normalnym ludziom :O🖐️ zawsze bede powtarzac - jakim to podłym trzeba byc człowiekiem, zeby wysmiewac sie z JAKIEJKOLWIEK choroby :O

Gość ciekawe czy autorka
w ogóle potrafi myśleć bo na to nic nie wskazuje

Gość jhdffdhdhdfdfhjdfhdf
Ja nie miałam anoreksji, ale po szpitalu okropnie schudłam. Nawet nauczyciele mi docinali :O

Gość troche prawdy troche nie
OK, anoreksja jest chorobą, ale nie niezależną w 100% od naszej woli. Dużo dziewczyn CHCE zostać anorektyczkami, mają nawet swoją subkulturę - tzw. motylki i wannarectics. Mają swoje "thinspiracje", czyli zdjęcia innych anorektyczek, na których się wzorują. To nie jest tak, że pewnego dnia budzisz się anorektyczką. Polecam tego bloga http://antyproana.blox.pl/html

Gość lejdi.,.
na szczęście nie każda nastolatka, która naogląda się thinspiracji będzie chora :classic_cool: Nie pomyślałaś, że jest to pewnego rodzaju grupa wsparcia dla chorych? Dzięki której chore dziewczyny nie czują się całkiem "poza społeczeństwem" Też miałam przygody z anoreksją (bulimię mam do dziś) i pamiętam, że jak ważyłam

Gość lejdi.,.
ucieło mi 3/4 wiadomości, a w sumie co sie bede produkowac 🖐️

Gość jeśli chodzi o kręgosłup to
ja nie mam takiego wklęsłego tylko wystający i niestety jak usiądę i się zgarbię, to kręgosłup wychodzi.

Też mi kręgosłup sterczy i obojczyki ;) a anoreksji nie mam. Taka moja uroda - jestem chuda :) Ludzie są wychudzeni nie tylko z powodu anoreksji... są też inne choroby, które objawiają się nienaturalną chudością; nowotwory, przewlekłe stany zapalne żołądka, choroby genetyczne... Zastanawia mnie tylko czy Autorka napisała swój post kierowana troską o wychudzoną dziewczynę, czy po prostu dlatego, że urażony został Jej "zmysł estetyczny".

Gość ijabuba
A ja sie zgadzam z autorka ! Nie zycze sobie by anorektyczka, chora psychicznie osoba atakowała mój zmysł estetyki ! :) Rany cóz to był za ochydny widok ! Niech coś ze soba zrobi,zacznie sie leczyc,więcej zreć i moze wtedy wygladac bedzie jak człowiek ! Fajnie brzmi? Czemu wolno mówić tak o osobach grubych ? One nie sa chore,one za dużo żrą ! A jak widzisz anorektyka to biedaczek chorutki pewnie i wspólczuć nalezy, a nie wytykac palcami ! Won z anorektykami !

Ijabuba - nie lepiej iść pobiegać zamiast pluć jadem? :classic_cool: Kalorie same się nie spalą 🖐️

Gość derezysna
do tych co mnie atakują i zachowują się bez kultury wy chyba nie wiecie o co mi chodzi nie chodzi mi o szczupłą dziewczynę ; ; ; szczupła wygląda tak http://foto.m.onet.pl/_m/bb772ebd0b960c2c0c57004e81fa6b7a,14,19,0.jpg a ta która była w dyskoncie wyglądała tak jak poniżej tylko miała bardziej wystające większe kości i zobaczcie właśnie pod pachą jej się ciągnie taki płat skóry , tą którą widziałam w dyskoncie miała większą płachtę skóry http://www.drbernard.pl/wp-content/uploads/2009/07/328779533f80d806.jpg