Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam....

Nietypowe ytanie do dziewczyn!!!!

Polecane posty

Ja mam dopiero wymagania, bo chce faceta, ktorego i fizycznosc i charakter mi sie podobaja. Dobrze wiedziec ;). Wyglad jest bardzo wazny i nie ma co tego ukrywac. A jesli Ty jestes matka Teresa i jestes z kim, kto nie podoba Ci sie z twarzy, to gratuluje i wspolczuje ;)

Gość kura nioska
"Wyglad jest bardzo wazny i nie ma co tego ukrywac." well... ciekawe czy ja juz bedziesz starsza pania kole 50 z obwislym biustem i zmarszczkami a twoj adosni kopnei cie dla mlodszej dziuni czy twoje poglady beda takie same....poza tym jak juz ktos napisal, Ty nie jestes zadna laska z wygladu a niby wyglad najwazniejszy..poza tym skoro udawalo Ci sie trafiac na samych przystojniakow o boskim wygladzie i charakterze to czemu nie jestescie razem?

Gość baba z podlaskiej wsi
Jo wom dziołchy prawde powim...chłop to musi być jurny byczek co swym sierpem pannie dogodzić łumie...rubaszny w łóżku, sprawny na roli i żeby miał pod kopułą poukładane! Hej!

To czym Ty sie kierujesz przy doborze partnera?? Faceci sa wzrokowcami, kobiety takze. Nie bede z kims kto mi sie nie podoba - dla mnie logiczne. Dla Ciebie moge byc pusta, tepa etc, mam to w dupie. Temat nie jest o mnie, wiec daruj sobie komentarze na temat mojej twarzy, bo to mi tylkos chlebia, ze ktos komentuje moja twarz. Czemu nie jestem z nimi?? Bo za duzo sobie wyobrazali. To, ze z kims sie spotykalam nie znaczylo wcale, ze ja do tego faceta naleze i mam sie go sluchac w 100%.

Czy Ty myslisz, ze ja nie mam pojecia, ze uroda przemija?? Wlasnie dlatego chce kogos kto ma i piekne oczy, porzadny charakter i cos w glowie. Bo kiedy znudzi mi sie ptarzenie w oczy to bedziemy mogli porozmawiac. UWAGA : z tymi oczami i rozmowa to jest takie powiedzonko, jakbys miala sie czepic ;). ... Chodzi mi o to, ze na randke nigdy sie nie umowie z facetem, ktory nie podoba mi sie i tyle. Nie zamierzam sie z tego tlumaczyc. Ty sie umawiasz z kim chcesz i ok. Ja mam prawo do tego samego.

Gość rozsmieszacie mnie
gosialicious jest paskudna jak sto hujów a żąda chłopa przystojnego! masakra! trochę samokrytyki dziewczyno! {cool]

Gość rozsmieszacie mnie
*:classic_cool:

Gość niestandardowo
ja chcę takiego żeby ze mną tańczył na łące, żeby umiał się cieszyć z niczego i żeby była w nim pasja życia!

Gość niestandardowo
ano mam, nie trafiłam jeszcze na takiego.

Gość milena_____________
gosia ma rację, facet musi się podobać, jakkolwiek by nie wyglądał :).

Gość niestandardowo
ja powiem tak: facet nie może odstraszać, budzić niechęci poprzez wygląd. a jak się bardzo podoba, to to jest niebezpieczne dla nas. najlepiej jak się podoba w miarę ;P a oczaruje nas przymiotami ducha ;P

Ale ja nie powiedzialam, ze to ma byc mister of America! Jesli facet chce sie ze mna umowic to musi mi sie podobac. Jesli mi sie nie podoba to sorry.

Gość ona1919
Ani jedno ani drugie. Nie ma co się oszukiwać wygląd też jest bardzo ważny, nie chciałabym być z kimś kto mnie odrzuca, zupełnie nie pociąga bo to też jest b. ważne w związku. Całe szczęście nie narzekam :)

Gość a gdzie zdjecie tego niby
przystojniaczka od tej jakies gio gio. Hahaha, napisze ze maz sie nie zgodzil A taki z niego przystojniak jak ze mnie krolowa angielska :D:D:D:D:D

Gość niestandardowo
no i dobrze, przynajmniej wiesz czego chcesz. ale mi się zdarzało zakochać w kimś, kto niespecjalnie mi się podobał. więc różnie z tym bywa. ale jak kogoś nie znam, to musi się podobać choć w miarę, żebym poszła z chęcią, a nie myślała "jak go do siebie znechęcić"

mi tez sie zdarzylo zakochac w kims,kto nie byl w moim typie,i raczej nie nalezal do przystojniakow,ale urzekła mnie w nim jego inteligencja,zachowanie,kultura,to jak traktowal kobiety...

Gość niestandardowo
może to ten sam? bo wszystko pasuje ;)

Ktos tam napisal, ze piekno to pojecie wzgledne. Ma racje. Do takiego Beckhama miliony kobiet wzdycha a mi sie w ogole nie podoba. Brat Pitt- dziekuje, nie podoba mi sie w ogole.

coście się tak uczepili nosa tej dziewczyny? jest normalny, ani nie wielki, ani nie mały. jakoś ciężko mi ją sobie wyobrazić z innym nosem. taka jej uroda. :) każdy ma "swój ideał" teoria teorią, a praktyka praktyką. człowiek musi mieć to coś, czym nas ujmie. wtedy takie drobnostki fizyczne jak zbędne kilogramy, nie taki kolor włosów jak ideał z głowy idą na bok. ostatnio zauważam sporą ilość par, gdzie kobieta jest wyższa. nie większa, ale wyższa i to w butach na płaskim. ale to nie w Polsce. :)

Gość confident and happy
ktos tam powiedzial ze w wieku 50 lat jest sie pomarszczonym i ma sie obwisly biust: niekoniecznie! jestem po 30 a wygladam lepiej niz kiedy bylam po 20, 40 wkrocze z lepszym cialem niz kiedy mialam 20 lat- dlatego ze duzo cwicze i dbam o siebie, przymierzam sie do malych poprawek po 40( tak operacji plastycznych) ,jak mnie moj facet zostawi kiedy bede miala 50 to kij mu w oko, plakac nie bede,na brak facetow nie cierpialam nigdy,no i nie naleze do kobiet ktorych zyciowym celem jest utrzymanie meza ..zal mi tych dziewczyn ktore to smsuja i ciagle dzwonia do swoich mezow,

Gość Tak się zastanawiam...
up ;)

confident and happy bardzo dobre podejscie.. gosialicious moim zdaniem wiesz co mowisz. A osoby negujace twoja aparycje sa zenujce :) Ja sam umawiam z kobietami ktore mi sie podobaja .Bycie z byle kiim to nie dla mnie. Wole juz byc sam niz meczyc sie cale zycie.. I prawda jest to ze nie chodzi o mis ammeryki ale o to COS co nam sie podoba ! :)

Gość raspberry rice
no to juz mamy problem rozwiazany; mysle, ze Gosialicious i Glos z serca pasuja do siebie idelanie, maja to same zapatrywanie na urode, sa na podobnym poziomie intelektualnym, mysle, ze nawet lubicie te same rozrywki..wiec.....co wam szkodzi na przeszkodzie sie spotkac???

Gość raspberry rice
gosialicoius i glos z serca pasuja do siebie idelanie, czemu sie nie umowicie????

Gość raspberry rice
gosialicoius i glos z serca pasuja do siebie idelanie, czemu sie nie umowicie????

Gość raspberry rice