Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już chyba nie eska

ROZMIARY UBRAŃ!!!!!!!!!!! dziwna sprawa

Polecane posty

Gość już chyba nie eska

noszę rozmiar S odkąd pamiętam, mam 168 cm, a patrzę dziś na allegro chciałam kupic bluze rozmiar S i co? s - 158 m- 164 l - 170 cm czyli powinnam nosić rozmiar L ???????

Gość czatru
nie, trzymaj zmiez ile masz obwodu w biuscie , talii i biodrach , porownaj w tabeli i trzymaj sie raczej tych rozmiarow. a pozatym rozmiar rozmiarowi nie rowny ;) kazdy producent ma "swoje"rozmiary---niestety

Gość Nieważne kto ;)
Każda firma ma inną rozmiarówkę, więc na to nie patrz. Sama przekonałam się o tym wielokrotnie. Czasami pasuje na mnie M, L, XL, zależy. Rekord pobiłam wczoraj mierząc bluzkę w rozmiarze 48!!!, która była na mnie dobra :D Doprawdy nie wiem na czym kierowała się ta firma przyszywając metki z rozmiarami. Przeważnie rzeczy w tym rozmiarze przypominają worki na kartofle :O

Gość już chyba nie eska
co za debilstwo no ... tak samo z tym że na całym świecie jest jeden rozmiar , ale UK i USA muszą mieć jakieś swoje dziwaczne :/

Gość zsdsdsds
to samo jest z butami na allegro,muszę zamawiać rozmiar mniejsze bo te w moim rozmiarze są za duże.co do ubrań trzeba się dokładnie pomierzyć

Gość zsdsdsds
moim zdaniem to przez tę chińską masówkę,nie wspomnę o bieliźnie