Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzaiazaazz

bylam wczoraj na spotkaniuz Komorowskim

Polecane posty

Gość zzaiazaazz

gosc bardzo symaptyczny i bede na niego glsowac przeciwnicy a zwolennicyu Jarka z chamskimi tekstami i jakiemis glupimi haslami typu Sowieci i Smelenska ja pierdziele jak mozna byc takim debilem

Gość zzaiazaazz
i nie mówcie że jestem moherem, bo mimo że mam 82 lata to krzepka ze mnia babeczka! Bronik obiecal mi seksik przed śmiercią, opłaci mi żigolaka, a ten Jarek odrzucił moje wdzięki :(

Gość zzaiazaazz
wiesz polglowku ja mam 30 stke mohery glosuja na Kaczora

A ciekawe co gadał na temat agresji żydka na Polaków w Poznaniu:P.Jak nic to sympatyczny tylko dla agresywnych żydów.I co sądzi na temat kodeksu żywnościowego.

Gość ylllonka
to prawda zwolennicy Kaczki lataja jak debile z transparentami bezmozgowymi u ans wrzeszczeli Palikot dziwie sie co ta tumany widac jaki elektorat zawistne szuje i nic wiecje kto ma olej w glowie na Kaczke nei zaglosuje juz jedna kaczka byla i gowno sie zmienilo poza tym oni sobie przypisuja zaslugi PO

Gość zzaiazaazz
obciągnę Komorowskiemu aż będę siorbać z rozkoszą , wyliże mu hemoroidy i poprosze żeby mi zrobił szóstego dzieciaka bo mojemu nie staje

no a ja mam 20 lat, głosuję na Jarosława , więc co ? jestem moherem?? nie chodzę do kosciola, nie ogladam trwam, akceptuje gejów a mimo wszystko wiem że jarosław bedzie lepszy niż ta zdalnie sterowana kukła

Gość zzaiazaazz
widac ze buraki z podstzawowki maja urlop od myslenia zenua a skoro mam 80 lat to chyba nie mysle o sexie prymitywie

Gość ylllonka
wlasnie jestes taka glupia ze dajesz sobie wmowic i nie masz swojego zdania skoro Bronek dala ciebie kukla Jarek sam wszystko zrobi cylii hasos i syf

I CZYM CIE TAK ZACHWYCIŁ....TA GŁUPIA GATKA.......JEGO HASŁO zgoda buduje..... WOGÓLE NIE ADEKWATNE DO TEGO CO SOBA PREZENTUJE...dla mnie on jest beznadziejny ......przestan..

Gość zzaiazaazz
Je taime mon amour a ineresowalas sie wczesneij polityka ze glosisz takie bzdury? ja uczrstnicze w wyborach zawsze i 5 lat temu jedna kaczka byla prezydentem tak ci od tego lepije?

Gość prapapamam pam
bronek gora??? buhahahahahah wieś tanczy i śpiewa ! komorowski z palokotem to obciach !

Gość zzaiazaazz
po prostu facet jest norlmmalny hasla wyborcze to wiadomo ze musza byc a mimo chamstwa i gwizdow ze strony zwolenikow PIS potrafil sie do tego ustosunkowac i to madrze Jarek tylko zakrzyczec potrafi pzoa tym sorki mozecie na Jarka glosowac tylko potem nie narzekajcie na forach przez nastepne 5 lat bo przeciez wiadomo ze nie bedzie od tego lepiej

Gość paaarrrnn
wlasnie ciekawe czemu ktos porownuje Bronka z Palikotem u was w klasie jak jakis jest cham to wszyscy jestescie chamami? a poza tym niech mi ktos wuyyjasni dlaczego uwaza ze Jatrek jest w stanei poza zametem cos zrobic dla Polski bo mnei nie przekonuje

Gość no to neizlego masz faceta
A gdzie byłaś, w Człuchowie?

Gość zzaiazaazz
nie w Rewalu bylam

Gość ajkaajaj
tak. mochery głosują na JK.