Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaaaa......

10 kwietnia - 4 lipca

Polecane posty

Gość Aaaaaaaa......

Kiedy tragicznie zmarł L. Kaczyński wszyscy Polacy nagle się obudzili i dopiero wtedy poznali jakim człowiekiem na prawdę był Lech Kaczyński. Kto z nas wtedy do cholery wiedział, że pan prezydent był głównym inicjatorem budowy powstania warszawskiego, że wygłaszał piękne przemówienia ( bez kartki:), że w świecie był tak szanowaną osobą( patrz Gruzja) A pani Maria była bardzo dobrze wykształcona, znała kilka języków, była miła, dobra i ciepła. To właśnie taki zły wizerunek wpajała nam jedyna słyszna partia PO, jedyna słuszna gazeta GW i jedyna słyszna telewizja TVN. Ja mówię nie. Koniec. Kiedyś byłąm za Po "bo tak jest modnie". Teraz rezygnuje z wyboru bucowatego prezydenta, krętacza, oszusta, głuptaska i chcę wybrać kandydata może nie bez wad ale takiego który ochroni nas przed monopolem platformy. Kocham Polskę. jestem dumna z Was- Polaków i z histori mojego naros=du. Bo jesteśmy specyficznym krajem, napewno więc wybierzmy by rządzili nią mądrzy ludzie

Gość j.t.m.a
ja kiedys byłam za SDPL czy jakos tak:D kiedys rodzina mnie zmuszała do glosowania na PO ale teraz dość. tylko PIS jest dla mądrych...już nawet SLD i PSL lepsze od tego PO

Gość Aaaaaaaa......
O budowie wszyscy wiedzieli ale a tym, że jej GŁÓWNYM INICJATOREM BYŁ LECH KACZYŃSKI mało kto. Poza tym nasz były predydent sam odnajdywał rodziny katyńskie i kładł duży nacisk na patriotyzm. Modlę się kazdego dnia aby tylko nie wygrał Komorowski

Gość ona zawsze była śliczna
też będę głosowała - nie na Kaczyńskiego a przeciwko Komorowskiemu. ale i tak na jedno wychodzi :P

Gość to chyba jedyna jego inicjatyw
a. Reszta to.... nic nie napiszę, bo o zmarłych tylko dobrze albo wcale. Stąd tyle dobrych słów dopiero po katastrofie