Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łłłukasz

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość łłłukasz

Poznałem dziewczynę i wszystko byłoby O.K., ale ona cały czas mnie namawia do zrzucenia oponki na brzuchu... Czy to normalne?

aha ona ma się starać aby wyglądała jak najładniej dla ciebie a ty dla niej nie?

Gość fabryka
Facet bez oponki to jak marszałek sejmu bez laski, nie zrzucaj!!

Gość ssssssso
to zalezy ile wazysz. Duza nadwaga jest niezdrowa.

Gość łłłukasz
ważę 95 kilo (181 cm. wzrostu)

Gość ssssssso
starać?? A jakby ona miała oponkę poszedłbyś z nią na plażę ja bym poszedł . dla mnie to bez roznicy czy dziewczyna wazy 50 kg czy 60 kg . Jednak nie ukrywam, ze waga 80 kg budzi we mnie niesmak .

Gość ssssssso
jezeli wazysz 95 kg to nie zdazysz stracic wagi, zeby wyjsc na plaze w te wakacje bez oponki. 15 kg zrzucic w ciagu miesiaca- prawie niewykonalne

Moj partner od momentu poznania ze mna przybral wiele...i ja ciagle lapie sie na tym ze to komentuje :( lecz tesknie za tym jak tego brzucha nie mial! Sama zgubilam 38 kg and momentu narodzin naszego syna wiec wiem ze mozna!! jak sie chce...mozna sie starac...wygladac ladnie. Robie to nie tylko dla siebie ale i dla niego :) By mial mnie taka jaka mnie poznal. Bycie w stalym zwiazku nie daje ci pozwolenia na brak dbania o siebie. Jemu sprawia przyjemnosc jedzenie :) on kocha jesc...i gotowac i rozdarta jestem :( Zalezy tez jak Ty sie czujesz z tym??? Bo ta decyzje mozesz podjac tylko sam. Jak Ci dobrze to taki pozostan ale nie z lenistwa tylko z milosci do siebie.

Gość nie wiem jak to jest
ale ja waze naprawde duzo bo około 76kg a mam mniejsza oponke niz kolezanka ktora jest 10kg chudsza a wzrost ma ten sam... a co do tematu mnie by to irytowalo gdyby mi tak non stop gadal ze jestem gruba wiec mam zrzucic jesli Tobie nie przeszkadza oponka to jej tez nie powinna,

Gość ssssssso
ale ja waze naprawde duzo bo około 76kg a mam mniejsza oponke niz kolezanka ktora jest 10kg chudsza a wzrost ma ten sam... ale pewnie masz masywniejsze nogi albo piersi i całą sylwetke . A kolezanka ma oponke i uda o normalnym obwodzie . Skoro wazysz 10 kg wiecej to musi ten ciezar w cos isc .

Gość mjhhnmhgnghn
waga nie zależy od tego czy ktoś jest gruby czy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ważę bardzo dużo i nie jestem gruba. a tak przy okazji faceci to huj wam w dupę bo pedały z was chcecie mieć ładne dziewczyny a sami wyglądacie jak pół dupy zza krzaka

Gość nie wiem jak to jest
do mjhhnmhgnghn masz racje tylko po byc tak wulgarnym... a owszem wiem ze sie rozklada wszystko roznie i ja mam duke np itd ale ważac nawet 65kg byłam chuderlokiem strasznym mimo ze waga o tym nie mowila :)

Gość arni21
A mnie się podobają niewielkie oponki u kobiet. Szczególnie lubię kiedy ładne panie jadą na rowerze w obcisłych bluzeczkach i widać u nich sadełko...

Gość ssssssso
dla kobiety ktora ma 165 wzrostu 65 kg to maksimum . Jezeli wazy wiecej to juz naprawde jej sylwetka bardzo traci na atrakcyjnosci . Oczywiscie mozna przy 165 cm wazyc 50 kg , ale 65 kg to jest tak zwany górny pułap przy ktorym kobieta jeszcze nie jest wielorybem .

Gość ssssssso
gdyby miał dziewczyne ktora ma na przyklad 165 cm to chciałbym zeby wazyła od 50 - 65 kg , bo niestety wyzsze wagi mi sie nie podobaja.

Gość zal.de
ssssssso ile ważysz morświnie :D

Gość ssssssso
68 kg

Gość ssssssso
176 cm wzrostu

Gość zal.de
a chcesz dziewczynę która waży 50? przecież ty sam nie jesteś chudy hahahasoso

Gość ssssssso
a chcesz dziewczynę która waży 50? chce dziewczyne ktora wazy od 50 do 65 kg . Czytaj uwaznie .

Gość ssssssso
taka ktroa ma wyraznie powyzej 65 kg ( np 73 kg ) odpada

Gość łłłukasz
zal.de ile ważysz i jaki masz wzrost?

Gość zal.de
aha fajnie.

Gość ssssssso
a chcesz dziewczynę która waży 50? przecież ty sam nie jesteś chudy hahahasoso a kto powiedział ze mezczyzna ma byc chudy ? KObiety modelki sa chude . POkaz mi modela ktory cierpi na anoreksje . ? RZadzkość . Anoreksja dotyczy raczej modelek . MOdel ma na przyklad 180 cm i wazy 75 kg

Gość zal.de
to bądź modelem błahabłaha. mam 165 wzrostu i 60 wagi i huj ci do tego. żadna to tajemnica 🖐️

Gość ssssssso
a modelki maja 175 cm waza 52 kg .

ssssssso -> i co, będziesz ją ważyć co miesiąc i sprawdzać, czy się przypadkiem o 1kg bardziej nie powiększyła? Bezsens totalny. Niewiele jest dziewczyn, które Ci się przyznają ile ważą naprawdę :D. Albo powiedzą, ale zaniżą swoje kg, niestety ale to taka zasada, kobiet o wiek i wagę się nie pyta...