Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnataka

pożądanie w oczach księdza

Polecane posty

Gość fajnataka

co o tym myślicie trafił do nas młody wikary rzadko chodzę do kościoła ela akurat była jakaś msza rodzinna mało ludzi, i to jego spojrzenie moim zdaniem pełne sexsu jeszcze nigdy nie miałam z czymś takim do czynienia, kilka razy złapałam go jak patrzy mi prosto w oczy i nie wiem co o tym sądzić nie powiem jak go zobaczyłam to poczułam przyjemne motylki nie wiem czemu i to przekaonanie że on o mnie myśli jak o kobiecie a jak dawał komunię to przypadkiem musną palcem moich warg-tez przypadek? a może mi się zdaje

Gość fajnataka
chciałabym wiedzieć czy są osoby które miały lub mają do czynienia z księdzem

Gość ja tak sobie myślę, że
powinnaś częściej chodzić do kościoła, do komunii, a nawet do spowiedzi do tego wikarego. I wyspowiadać się mu ze swoich grzesznych myśli na jego temat. Wtedy się przekonasz, czy on myśli o Tobie tak na serio.

Gość fajnataka
do kościoła to chyba zacznę częściej chodzic z tą spowiedzią też dobry sposób na zbliżenie ale raczej zaczekam na jego ruch a pozatym nie wiem jakbym się czuła w roli zdradzającej

Gość ja na pomarańczowo dzis:)
no tez mam ksiezyka co mnie "lubi" chyba ciut za bardzo :)), ale nie szkodzi bo ja tez bym go chetnie wybzykała :))))

Gość fajnataka
nigdy nie zdradziłam przynajmniej puki co , tylko że z tym księdzem to poprostu byłam zapłacić za mszę bo to rodzinna była i bardzo uderzyła mnie jego uroda - zaj....ście przystojny ok 30letni brunet i co takie ciacho robi jako ksiądz

Gość ja na pomarańczowo dzis:)
a tak wogóle to oni straszni sa pod tym wzgledem , kiedys przechodziłam obok grupy ksiezy.....było gorzej niz przechodzic koło robotnikow drogowych :) mało mnie nie " zjedli" wzrokiem, przeszłam na druga strone ulicy;)

Gość ...Maćka...
kiedyś czytałam że do seminarium nie przyjmują brzydkich facetów a raz nawet jednego brzydala wyrzucili za wygląd. Moja rada: jeśli chcesz go tylko bzyknąc to zadbaj żeby nikt się o tym nie dowiedział bo ludzie dłuuugie języki mają i możesz mieć potem przewalone. Wątpie żeby za bzykaniem nie szły uczucia a musisz wiedzieć że na 90% nie masz co liczyć na zrzucenie przez niego sutanny. Przemyśl sobie za i przeciw ale najprawdopodobniej ten 'sex' w jego oczach trochę przeinterpretowałaś;)

Gość pewnie ze slaska
fajna to jak bedzie ci teraz komunie podawal to pewnie zapoda plata wyjetego spod napleta i zapewne bedzie ci smakowal :P

Gość fajnataka
no bajer to oni mają jak miał kazanie to pięknie mówił o miłości i o słabości ludzkiej natury i patrzył na mnie, kurczę boję się z tą spowiedzią że braknie mi słów no i co ja mu za grzechy wymyślę przecie nikogo nie zabiłam

Gość pewnie ze slaska
a ten ksiadz to pewnie ze slaska i dlatego taki zniewiescialy

Gość ja tak sobie myślę, że
chłopak by chciał, ale się moze trochę boi i te jego pragnienia widać w oczach hehehe .... Ale jeśli byś chciała swojego faceta zdradzić z księżykiem, to chyba nie warto. Albo z drugiej strony warto, bo od razu rozgrzeszenie dostaniesz ;)

Gość fajnataka
pewnie ze śląska ja tu poważnie pytania zadaje a ty se jaja robisz

Gość fajnataka
ja tak sobie myślę że no więc widzisz ja nie mówię że odrazu chce zdradzić ale to jakoś tak silniejsze odemnie może i wyolbrzymiam ale mam 25 lat i troche inuicje wyrobioną pod względem męskich spojrzeń, co do zdrady to chyba wyrzuty sumienia by mi nie pozwoliły potem żyć spokojnie niewiem sama może lepiej jednak nie będę chodzić do kościoła zbyt często bo jeszcze sie zakocham i dopiero będzie przerąbane

Gość pewnie ze slaska
powaznie to ty bys juz dawno pozwolila mu schlapac sie na twarz a tak to tylko jaja sobie z niego robisz... biedny ksiezulek a na dodatek ze slaska... wspolczuje mu serdecznie

Gość fajnataka
pewnie ze śląska ale ci się plotą głupoty od pytan i zainteresowania do zdrady daleka droga to raz a dwa to ty taki święty żę nigdy o zdradzie nie pomyślałeś tak?

Gość daję porady za darmo
Facet jest zawsze facet . . . cip00szki albo zada chce!

Gość fajnataka
ja bym nie zakreślała wszyskich ogólnie że tylko zawsze tyłka chcą przeciez faceci też mają jakieś uczucia

Gość ksiadz ze slaska
tak droga moja wielbicielko, wszyscy maja uczucia tylko ze to sa jednak doznania... to jak ? przyjdziesz do konfesjonalu ? Klekniesz na kolana i ci dam banana?

Gość fajnataka
ksiądz ze śląska zaczynam cię lubić rozbawiasz mnie

Gość fajnataka
nie wiedziała że rymujesz:)

Gość ksiadz ze slaska
ja rymuje zazwyczaj na spowiedzi, zawsze gdy wysluchuje kolejnej babci ukladam teksty dla snop doga i czasem dla molesty wyznaj mi teraz swoje grzechy moja wspaniala wielbicielko

Gość fajnataka
wiesz co jeśli w rzeczywistości jesteś księdzem to nawet nie przypuszczałam że prawdziwy ksiądz ma takie poczucie humoru no a teraz przznaj sie jesteś księdzem czy nie no dawaj dawaj czekam na odpowiedż jakby była szczera to by było fajnie

Gość ksiadz ze slaska
ja nie moge klamac moje dziecko, moja natura mi tego zabrania. to powiem szczerze, jestem tylko ministrantem ktory przebiera sie za ksiedza i odprawia msze w nocy aby moj wikary nic nie wiedzial bo by mie do konfesjonalu nie wpuscil ale pragne zostac ksiedzem i skrywac sie za sutanna, czasami w przebraniu spowiadam ludzi :) to jakie sa twoje grzechyb moja wielbicielko?

Gość fajnataka
i sie nie doczekałam odpowiedzi

Gość fajnataka
i sie nie doczekałam odpowiedzi

Gość ksiadz ze slaska
jestem kaplanem z fajnym bananem

Gość fajnataka
nie zdążyłam jeszcze zgrzeszyć a ile ty masz lat księżulku

Gość ksiadz ze slaska
no i teraz beda sie podemnie podszywac, niedobrze fajnataka a moze spotkanie w zakrystii ? pokaze ci moja tajna sutanne

Gość ksiadz ze slaska
no te podszywy sie zaczynaja aniele a moze do zakrystii dasz sie zaprosic? pokaze ci moja tajna sutanne