Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impos_animi

Kolejny problem miłosny :D

Polecane posty

Gość impos_animi

Zgodnie z tradycją potrzebuję rady odnośnie spraw sercowych tak wiec : Byłem w związku z kobietą 4 lata, jednak jak to zazwyczaj bywa nie układało się nam. Prowodyrem naszego 1 rozstania byłem ja a powodem jej zaborczość i brak zaufania do mnie nie potrafiła znieść tego że mogę mieć jakiekolwiek kontakty z kobietami bo byłem podejrzany o prawdopodobieństwo zdrady itp. nie ukrywam że lubiłem wyjść na piwko z kolegami do PUBu ona nie mogła tego znieść więc nie mówiłem jej o tym. Zaręczyłem się z nią chciałem dać jej dowód do zaufania mi ale po tym stałą się bardziej nie ufna. Rozstaliśmy się i to ja tego chciałem złamałem jej serce, biłem się z myślami że zle zrobiłem, ona cały czas zabiegała o mnie po pewnym czasie umówiliśmy się na spotkanie, nie przyjechała bo miała wypadek samochodem wtedy to ja pojechałem do niej nie wiem czemu ale chyba jakoś mnie wzieło sumienie dotarło do mnie jaki jestem podły. Byliśmy ze sobą 3 miesiące od tego zdarzenia ja cały czas maja jakieś opory a ona widziała to. Pewnego razu upiłem się z kolegami no i wracając do domu pociągiem przejechałem kilka stacji za dużo w szoku obudziłem się i zadzwoniłem do niej żeby przyjechała chciała to zrobić ale rodzice ją powstrzymali (studiowała byłą uzależniona finasowo od nich a może i z wygodnictwa mieszkała u nich bo byli zamożni) Wtedy poradziłem sobie sam i nasz kontak sie urwał, zero odzewu ode mnie. A teraz najlepsze po 2 miesiacach zateskniłem za nia bardzo mocno pękłem! Spotkałem się z nią 2-3 razy, przepraszałem, ona jest stanowcza, pytałem czy mnie kocha jeszcze ale nie chciała mi powiedzieć ze nie, tylko tyle że nie możemy być razem bo mi już nie ufa... A ja ciągle o niej mysle, śni mi sie po nocach...brakuje mi jej mocno... co wy o tym myślicie bo ja już nie wiem...sam sobie złamałem serce...

Gość ksiadz ze slaska
tak zlamales jej serce grzesniku ! Jako pokute masz pielgrzymke do czestochowy na kolanach z worem kamieni na plecach! Idz w pokoju, rozgrzeszenie w drodze