Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja10019

Yasminelle

Polecane posty

Gość kaja10019

Witam dziewczynki;) Mam takie pytanie, od 2 lat stosuje yasminelle i nigdy nie miałam zadnych powazniejszych problemów, jednakze w ostatnich 3 miesiącach pojawily sie niereguralne plamienia, nawet w trakcie brania tabletek i nie mam juz krwawienia z odstawienia 3 dnia po zakończeniu tabsów, tylko małe plamienie trwa juz tydzien przed zakończeniem blistra. Na poczatku tłumaczyłam sobie to stresem, zmęczeniem itd, ale juz dłużej n9ie moge czekać na poprawe;( Proszę napiszcie co o tym myslicie?? Czy któras była w podobnej sytuacjii?? prosze o opinie młodą położna z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam kaja

Gość TeTus2
moja dupka to stosuje przy pierwszym miechu miala tak jakby skrzepy podczas brania tabletek kolejne miesiace ok, ale okres tez takie skrzepy przynajmniej na poczatku

Gość kaja10019
ale zwróćcie uwage na to, ze ja na poczatku stosowania yasminelle tez miałam przez 3miesiace niespodziwane plamienia, pozniej znikneły i wszystko było ok, teraz po ok połtora roku powróciły...;( pozdrawiam i czekam na wiadomości kajka10019

Gość kaja10019
ale zwróćcie uwage na to, ze ja na poczatku stosowania yasminelle tez miałam przez 3miesiace niespodziwane plamienia, pozniej znikneły i wszystko było ok, teraz po ok połtora roku powróciły...;( pozdrawiam i czekam na wiadomości kajka10019

Gość kaja10019
halooo!!! jest tam ktoś?? pomóżcieeeeeeeeee

Gość Megii :(
Ja brałam Yassminelle ponad 2 lata i nigdy nie było ubocznych skutków zawsze w terminie ....i wszystko w idealnym porządku . Jako kobieta poleciłabym właśnie te tabletki byłam z nich bardzo zadowolona ... a takie objawy powinien zbadać lekarz bo to nie jest normalne być może nie jest taka forma odpowiednia i ciało się buntuje... :) pozdrawiam