Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

formaster

Seks z szefem

Polecane posty

Łączy mnie seks z szefem i myślałam naiwnie, że miłość... Niestety dowiedziałam się, że od pół roku spotyka się również z moją byłą znajomą, która z każdym dokładnie facetem idzie do łóżka i uprawia z nim seks bez zabezpieczenia. Okazuje się, że przez tak pól roku uprawiał seks ze mną, z nią i żoną. Czy powiedzieć mu o tym, że wiem, co robi i co czuje do niego..?? Co prawda od dwóch tyg. jak dowiedziałam się, to już się nie spotykam z nim, mówiąc że chyba mąż coś podejrzewa a dyskrecja jest ważniejsza i dla mnie i dla niego. Druga sprawa, że znajoma panną po 30 i zmienia facetów jak rękawiczki. Łączy seks z biznesem.. a przy tym nie jest dyskretna tylko opowiada o tym jak bliskimi są przyjaciółmi wielu osobom. Proszę powiedzcie mi czy wysłać anonim do szefa, z kim się zadaje i jaka ona jest naprawdę, chciałbym uciąć mu to znajomość

Gość dostaniesz
marne to twoje provo.

Gość modnadamasama
a ten szef to jak rozumiem ma zone i ciebie i jeszcze jedna... hmmmm pogadaj z nim o tym. a tak z ciekawosci to no ma jakies dzieci? bo dzieci zawsze cierpia najbardziej w takich sytuacjach

Gość 01mk
miałam taką propozycję i z niej skorzystałam. ale jestem dyskretna i on też. to było tylko raz. potem on wyjechał na kilka miesięcy na kontrakt, teraz wraca i zastanawiam się jak to teraz będzie, bo mam kogoś. czy jeśli mu odmówię nie będę miała kłopotów, on jest dyrektorem

Gość modnadamasama
01mk, z czego ty nie skorzystalas???

Gość 01mk
chodzi mi o to, że ten facet podoba się wielu kobietom i mnie, kiedy zaczęliśmy rozmawiać okazało się że mamy podobne spojrzenie na świat - jednym słowem facet jest bardzo interesujący. powiedział że bardzo mu się podobam od dawna, ale jest starszy więc nie miał śmiałości składać mi propozycji spotkania,

Gość superONNN
Ty też jesteś kure...ka! Sypiać zszefem wiedząc że ma żone!? Poniżające wywłoko!!! Jestes taka sama jak ta TWoja znajoma! Tylko że ona jest lepsza bo nie wstydzi się tego co robi. A Ty szmatłąwico, jestes dnem i porażką.

Gość modnadamasama
a co z tymi dziecmi ma czy nie??? ile ma lat - ile starszy od ciebie i czego oczekuje?

Gość modnadamasama
a co z tymi dziecmi ma czy nie??? ile ma lat - ile starszy od ciebie i czego oczekuje?

Gość modnadamasama
formaster - napisz cos wiecej to moze cos sprubuje podpowiedziec

Gość 01mk
radziłabym ci zerwać tę znajomość, jemu nie zależy na żadnej z was