Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyzeczka . .

Czy faceci to aż tacy głupi ?

Polecane posty

Gość łyzeczka . .

posłuchajcie jestem w dwuletnim związku. Już po roku zaczęło się psuć przynajmniej ja tak myślałam wiecie rutyna, nic mu się nie chciało tylko by spał leżał przestało mnie zabiegać wogóle się mną nie interesował miał mnie gdzieś i tyle zero komplementów i wogóle..a jemu się to podobało A ja? Ja o niego zabiegałam chciałam to ratować wyjść gdzieś z nim skakałam koło niego mimo że przyjaciółka radziła żebym odpuściła to ja dalej swoje ciągle pisałam do niego prosiłam i latałam koło tyłka byłam na każde zawołanie aż w ktoś doradził mi żebym się od niego dosłownie odczepiła zajęła się własnym życiem i sobą zadbała o siebie.. Tak też zrobiłam zajęłam się sobą zapisałam się na kurs języka, aerobik właśnie robię prawko zmieniłam fryzure zaczełam podkreślać swoje atuty czyli nóżki ubierać się kobieco dbam o siebie a co na to mój facet? poprostu wariuje wręcz nie daje mi spokoju dopiero teraz mi się narzuca prosi o spotkanie pokazuje zazdrości i o mnie zabiega komplementuje pisze ... dlaczego tacy są faceci możecie mi to wytłumaczyć?:o:O

Gość pftw
bo jest fajnie wtedy kiedy sie cos dzieje...