Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeewwwwwwwwwwwwwww

ratunku!!!!! chyba mam stan zapalny pochwy :(

Polecane posty

Gość deeeewwwwwwwwwwwwwww

albo nie wiem, dwa dni temu posmarowalam sobie okolice bikni kreme (typu nivea) nie wiem co mnie napadlo i mozliwe ze krem tez dostal sie do okolic pochwy bo od wczpraj wlasnie dziwnie mnie swedzi i mam tak jakby co jakis czas grudkowata wydzieline z pochwy :( co mam kupic w aptece???? do gina zapisac sie moge dopiero w przyszlym tygodniu!!! i jestem dziewica. czy moge przyjmowac jakies globulki dppochowe???

Gość trawka28
objawy swiadcza raczej o grzybicy - świąd krocza w połączeniu z białym, twarożkowatym nalotem. chociaz co ma krem nivea do tego to trudno zgadnac :) do gina idz koniecznie, bo moze sie myle. zanim pojdziesz, kup w aptece krem clotrimazolum. moze ulzy w tym swedzeniu. ps. dziewice moga uzywac globulek dopochwowych, tak samo jak tamponow ;)

Gość trawka28
objawy swiadcza raczej o grzybicy - świąd krocza w połączeniu z białym, twarożkowatym nalotem. chociaz co ma krem nivea do tego to trudno zgadnac :) do gina idz koniecznie, bo moze sie myle. zanim pojdziesz, kup w aptece krem clotrimazolum. moze ulzy w tym swedzeniu. ps. dziewice moga uzywac globulek dopochwowych, tak samo jak tamponow ;)