Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsta 24

odmowil mi badan

Polecane posty

Gość konsta 24

Hej dziewczyny. Byłam u ginekologa z powodu owłosienia, ktore mam wokol brodawek, nad gorna warga i udach. Ginekolog stwierdzil, ze sa to tylko problemy kosmetyczne i nie skierowal mnie na badania. Poza tym w pierwszych dniach okresu mam silne migreny. Czy sadzicie, ze powinien mi dac badania do zrobienia?

idź z tym do endokrynologa, albo do ginekologa-endokrynologa. wydakje sie że mozesz miec podwyzszony testoteron-da sie unormowac lekami, ale potrzebny jest poziom testosteronu.

Gość konsta 24
niestety w moim miescie nie ma gin endokrynologa i endokrynologa. W innych miastach musialabym czekac kilka miesiecy. To moze prywatnie bede musiala sie przebadac :(

badanie na poziom testosteronu mozesz zrobic w kazdym laboratorium, jednak bez skierowania bedziesz musiała za nie zapłacić, ale za to bez czekania kilka miesiecy.

Gość konsta 24
bede musiala tak zrobic, isc prywatnie. on powiedzial, ze dal by mi badania wtedy gdybym nie mogla zajsc w ciaze. a jak cos innego to juz nie jego dzialka...

Gość krucafuks
Google mowi, ze takie badanie to koszt 25-35 zlotych, do zrobienia w prawie kazdym laboratorium.