Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_

czy mogę być w ciąży? :(((

Polecane posty

Gość załamana_

dwa tygodnie temu była impreza. wypiłam sporo, ale nie straciłam świadomości(tak myślę), kaca rano też nie miałam. spałam przytulona do pewnego chłopaka którego widziałam pierwszy raz w życiu(bez komentarzy proszę) 3 godziny. on był w spodniach, ja miałam rajstopy i bluzke włożoną w spódniczkę. wstaje rano, jestem ubrana tak samo, no może rajstopy trochę poluzowane, ale to normalne bo są za duże i spadaja mi w kroku, chyba przed pojsciem spac tez były lekko sciagniete. nigdzie nie ma krwi, bluzka włozona w spódniczkę, wszystko okej. ale w dwa tygodnie po tej imprezie, dwa dni temu, dostałam takiego dziwnego plamienia :( brunatnego. trwało dwa dni, skończyło się dzisiaj. było bardzo skąpe, nawet tylko przy podcieraniu się papierem toaletowym wychodziło. czytam że, to jest jedna z oznak ciąży :( i tak sobie myślę, że może jednak urwał mi się film jak się położyłam spać... krwi tam gdzie spaliśmy nie było, na moich ubraniach też nie( a jestem dziewicą). na drugi dzień nic mnie nie bolało, nic zero, ani głowa, ani brzuch, ani pochwa. i bym się niczym nie martwiła, zapomniała o tym, ale to plamienie :( piersi nie mam nabrzmialych, nudnosci też nie, tylko mi zimno ciągle, ale to z powodu nieszczęś;iwej miłości chyba. ;) teraz tak sobie myślę, że ostatnio piję 1 kieliszek wina bądź 1 piwo dziennie, palę też sporo, bo parę fajek dziennie(wcześniej spalałam dwie tygodniowo albo wcale), no i są te upały na które źle reaguję bo lubię zimę. co do okresu, to ostatni raz miałam 4 czerwca, ale że mój cykl trwa tak miesiąc i 10 dni, następny by wypadał 10-15 lipca, jakoś tak. a plamienie dostałam 29 czerwca :( bardzo dziękuję za przeczytanie, proszę o sensowną radę... :( lub pocieszenie... test mam zamiar zrobić w dni spodziewanej miesiączki, więc w połowie lipca jakos.

poczekaj spokjnie do temrinu @ a styk zycia bardzo wpływa na cały cykl,takze spokojnie:D

Kurczę ciężko cokolwiek napisać,bo tak naprawdę nie jesteś pewna,czy coś się dwa tygodnie temu wydarzyło... Ale jeżeli doszło wtedy do stosunku,to dwa tygodnie jest wystarczającym czasem,żeby test coś wykazał.Zrób go sobie z porannego moczu i będziesz spokojniejsza. A zdarzały Ci się już kiedyś takie plamienia? I więcej rozwagi dziewczyno na przyszłość.Nikt nikomu zabawy nie zabrania,ale niech w tym będzie doza rozsądku,bo jedna głupota może człowiekowi całe życie rozwalić...

Gość załamana_
no smerfetko, ale tak sobie myslę na logikę, że chyba nie byłabym ubrana tak samo jak się położyłam? ten chłopak też był porządnie upity, to chyba mu by nie "stanął" że tak to ujmę... rano coś tam mówił, ze był zmęczony i go szybko ścięło wieczorem.. plamień takich nie miałam, ale rozmawiałam z koleżanką, i ona miała. poszukałam w sieci, czasme u niketórych kobiet to normalne... ale i tak jestem spanikowana :(