Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelieeeeee

Prosze o pomoc - farba Loreal Casting, ktos używał?

Polecane posty

Gość amelieeeeee

Kupiłam farbe Casting po raz 1 w zyciu, tę w tym specyficznym opakowaniu z takim "daszkiem" u góry (bo są tez jakies Castingi loreala w zwyklych opakowaniach, nie wiem jaka roznica, niewazne). Kupiłam ją za granica i instrukcja jest w obcym języku (niestety nie angielskim) i nie mogę zrozumiec:( Czy którać z Was używała i moze mi powiedzieć jak długo trzymac farbę, na jakie wlosy nakladac (mokre, suche, umyte?), jak długo trzymać załączoną odżywkę? b prosze o pomoc

Gość mama dwulatka
Ja uzywalam tej farby. Jest bardzo dobra ale niestety zmywalna do 26 myc. Kolr trwaly nie jest ale wlosy sa bardzo ladne, blyszczace. Naklada sie na suche wlosy, trzyma nie pamietam dokladnie ale kolo 20-30 min. Po splukaniu odzywke trzymac 2 min.

Gość amelieeeeee
bardzo dziekuje za pomoc:) trochę mnie zmartwilas, ze tak krotko, bo na opakowaniu pisze, ze kolor trwaly, aczkolwiek spodziewalam sie, ze nie bedzie to sie utrzymywalo tak dlugo, jak farba, no bo w koncu bez amoniaku;)

Gość mama dwulatka
Wlasnie bez amoniaku i dlatego chyba sie zmywa. Ale nawet co te 5 miesiecy mozna powtarzac farbowanie. Ja uzywalam ciemnego koloru akurat wiec odrostow specjalnych nie bylo bo z natury mam ciemne ale mysle ze raczej warto bo nie niszczy jak inne farby.

Gość basik_basik...
Nakłada się farbę na włosy wilgotne i jest do 28 myć

Gość urszula kochanowska
właśnie- nakłada się na zmoczone włosy,są tam rysunki zegara ile czasu trzymać,inaczej jak farbujesz całe,inaczej jak odrosty,nie mam teraz instrukcji,bo przerzuciłam się na farbę 10 minutową,ale tamtą używałam wiele razy,dosyć szybko wypłukiwała się z (pojedynczych) siwych włosów,ale za to ich nie niszczyła