Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insiddde

zakochałam się w żonatym facecie

Polecane posty

Gość haaaaaaahhhahaahhh
JA TEZ CIE KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahhah dziecinko ty moja slodka..

Nie nie przeleciał mnie!! Nie jestam tak łatwa! A wogule co ty wiesz o życiu ? Pewnie jesteś jakiś małolat który nie może zasnąć... Idź spac bo do szkoły nie wstaniesz!

Wyśmiewaćsie się z innych a nie któży mają problemy ale z was dzieci!!!!!! Kochasz mnie fajnie ale ja przyjaciół nie szukam!!

Gość ohohooooooo
Kasiula...a co Ty wiesz o zyciu majac 20 lat? nie musisz odpowiadac, ja juz wiem:P

Daj mu spokój i tyle !!! Bo takie menele ak ty rozpierdzielaja zwiazki. Facet jest glupi i czasem na slepo mknie i klepie byle co byle by sie ruszało, i to ty jestes tym "byle czym" i przez to polki maja taka a nie inna opinie za granicami naszego panstewka :/ Malo masz wolnych? powinna ci tak pyska zbić, ze wkoncu bys sie opamietala :/

Gość haaaaaaahhhahaahhh
z tego co czytam to niewiel wiesz o tym co faceci ropbia z kobietami. jestes mloda sobka i uwarzaj gdzie pchasz swoje uczucia bo bedziesz plakac jeszcze. gosciu mi mowi ze niechce cie skrzywdzic ....otworz oczyt!!!! myslisz ze cie klamie? nie chce cie przeleciec i tyle. jestews za mloda dla niego. lub ...mimo iz jest szmaciaz kocha swoja zone i jej nie zostawi dla jakies durnej zakochanej malolaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kapito????

Gość haaaaaaahhhahaahhh
sorki za literki mam nadzieje ze zroumieliscie

Gość ohohooooooo
ja tak, ale czy Kasiula zrozumiala?:P

Gość haaaaaaahhhahaahhh
do malunia...zwolnij!!!!!! halo ty myslisz ze co tylko za granicami takie polski siedza?? luib jestes kolejna co za plota kuka na swiat

A kto to jest ta kasiula5402 ??? Czemu ona ma aż do tego stopnia płytkie wypowiedzi?! Prowokacja?:)

malunia333 Spójrz na siebie i mnie nie wkurw...iaj jesteś żałosna tylko u mniesz komuś rąbać dupę a spojrz na siebie co piszesz i co odpier..dalesz!! Jesteś w uj śmieszna zaraz się posikam hahaha

Ta cała kasiula5402 to jakaś znudzona życiem dziewczynka, która ortografie, gramatyke, słownictwo ogólem trenuje na kafe... Dziecko drogie idz juz spac, bo nocne godziny źle wpływają na Twoje słownistwo :) Czemu jesteś tak płytka osobą? Ja popatrze na siebie i widzę, szczupłą, piekną blondynke, której się jeszcze spać nie chce :) A Ty zanim popatrzysz na siebie i zrobisz wielkie oczy, popatrz co i w jaki sposób piszesz ok? Bo serio, ale przerazasz mnie, co zaczynam watpić w tego typu osoby czyli osoby pozbawione swoich "szarosci".

"Zaraz sie posikam" tak mawiają zazwyczaj dzieci, które jeszcze nie ukończyły piatego roku zycia. Wybacz, ale jesli pragniesz załatwić jedną ze spraw fizjologicznych, polecam idź juz teraz zanim zaczniesz zanieczyszczać środowisko swoimi odchodami :)

Gość sedfghjawsedftgyhuijk
on jest wstretny jak tak powiedzial to czeka na twoje zielone swiatlo w stylu zdania- ach nie zranisz mnie nie przeszkadza mi to w ile cip wchodzisz i to ze jestes bydlakiem- to wtedy sie przespi - preztlumaczenie ani go nie obchodzi czy ciebie zrani czy zone bo jak by go obchodzilo w ogole by z toba nie sydkutowal http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE

Gość NorthC
To masz problema, lepiej sie odkochaj; i tobie i jemu wyjdzie to na dobre.

Gość omega 3
zakazany owoc lepiej smakuje a demony demony podkręcają taki słowami ze jej nie kocha i co reszta pisała juz demony nie lubią jak ludzie sa szczęśliwi i próbują rozwalić każde małżeństwo a zwłaszcza te kture sa zawarte przed bogiem bo im bóg sprzyja a one tego nie nawidza boga

Gość uciekaj jak najpredzej !!!!!!!
wiem co mowie !!! tez mialam tak, ze sie 'zakochalam' w zonatym, tylko ze on mnie mamil tym, ze to juz koniec bla bla bla... w koncu nawet jego zona tak powiedziala, wiec mowie ok, mozna sprobowac. laczyly nas bliskie bardzo relacje, intymne, az w koncu ona do mnie dzwoni ze ona go kocha i maja dziecko !!!!!!!!!!!!!!!! myslalam ze padne. pogonilam go w 4 wiatry, bo nie mam zamiaru rozbijac czyjejs rodziny. bylo miedzy nimi zle, ona tez tak mowila, a jak sie poprawilo i zmajstrowali sobie dziecko zadne mnie nie poinformowalo. a teraz co? po pol roku on sie odzywa i zaczyna mnie nekac i straszyc.. pisac jak mnie kocha i co zrobi bla bla bla zyje w wiecznym strachu i co tu robic?

Gość uciekaj jak najpredzej !!!!!!!
pomoze ktos ?

Gość omega 3
Melid. „Ile razy udaje mi się - przez różne podstępy - osłabić uczucia panujące pomiędzy małżonkami i skierować serce mężczyzny ku innej, zamężnej kobiecie, albo też lepiej - serce kobiety ku innemu, też żonatemu mężczyźnie. Tak doprowadzam małżonków do prawnych rozwodów i separacji, zabijając po drodze naturalną miłość rodziców do dzieci. Przekonuję ludzi, że separacja małżeńska tylko dawniej była uważana za coś złego, ponieważ sercem nie można rządzić (wolność). A więc, w rejestrze twoich niewolników są także rozwodnicy i rozwódki? - „Najwyższy, przed którym wszyscy muszą być czyści i bez skazy, nie wpuści do swojego Królestwa, tych którzy żyją na co dzień w grzechu nieczystości. To właśnie ja i moi towarzysze przekonaliśmy przywódców waszych krajów, aby zaakceptowali prawo rozwodowe, bez którego promowany przez nas „postęp cywilizacyjny byłby niemożliwy. Pierwszymi, którzy zapłacą za to prawo, nazwane przez ciebie niegodnym, a które jest skarbem mojego królestwa, będą jego prawodawcy, odpowiedzialni za grzechy nieczyste osób rozwiedzionych. Karę poniosą także ci, którzy zaakceptowali to prawo. - Nieszczęśliwi rozwiedzeni, którzy dla krótkiego życia w ulotnych przyjemnościach, cierpieć będą przez wieczność całe tortury, którym ty już teraz jesteś poddany! - „Ja Melid przekonuję ludzi do tego, że słowami Jezusa nie trzeba zawracać sobie głowy, a nie że z Najwyższym nie powinno się żartować. - A co stanie się z licznymi prostytutkami? - „Trzymam je blisko mojego serca, żeby żadna mnie nie zostawiła. Najbardziej zniewala je przyjemność cielesna i żądza pieniędzy. Piekło jest obszerne i znajdzie się w nim miejsce dla każdej z nich. - Które z grzechów przynoszą ci najwięcej zadowolenia: osobiste, które nie mają większego wpływu na innych, czy może te które są powodem skandalu i popychają innych do zła? - „Pewnie, że wolę grzechy rozsiewające skandale, bo wraz z nimi pojawiają się następne. Świat pełen jest skandali, a ja i moi towarzysze trzymamy się blisko tych którzy ich dostarczają. Ci ludzie są naszymi najlepszymi pomocnikami. - Jezus Chrystus powiedział: „Kto idzie za mną nie chodzi w ciemnościach... Niebo i ziemia przeminą, ale moje słowa nie przeminą; niepodobna, żeby nie przyszły zgorszenia; lecz biada temu, przez którego przychodzą! Byłoby lepiej dla niego, gdyby kamień młyński zawieszono mu u szyi i wrzucono go w morze. Zadaję sobie pytanie: skoro słowa Jezusa, Zbawiciela i Najwyższego Sędziego ludzkości są tak straszne, jak mogą gorszyciele żyć w takim spokoju? - „Dzieje się tak dzięki mojej interwencji. Robię im duchowe znieczulenie, niewidzialne ale rzeczywiste. Tak jak chirurg, po znieczuleniu pacjenta może kroić i obcinać mu części ciała bez zadawania bólu, tak też i ja postępuję. Sprawiam, że nie czuje on żadnej odpowiedzialności przed Stwórcą za swoje czyny i wszystko wydaje się mu być dozwolone. - Jakimi podstępami posługujesz się, kiedy masz do czynienia z osobami prowadzącymi niemoralne życie? - „Wypaczam w ich umysłach przykazania Stworzyciela, który dał przecież ludziom ciało jako narzędzie prokreacji. Pracując w ich wyobraźni, sprawiam, że patrzą na powściągliwość seksualną jak na coś niewykonalnego w życiu. Po wbiciu im do głowy tego przekonania podsuwam im następnie różnorakie pokusy, w zależności od tego czy jest to kobieta, czy mężczyzna, od ich wieku oraz okoliczności w jakich się znajdują. - Jakie okoliczności masz na myśli? - „Przesadna i nierozważna zażyłość pomiędzy kobietami i mężczyznami oraz wszelkiego rodzaju rozrywki, które pobudzają żądze. - Myślę, że telewizja jest jednym ze skuteczniejszych środków jakie używasz w twojej diabelskiej pracy. Używana w słusznym celu może być ona źródłem dobra, używana źle może doprowadzić do wielu nieprawości. W późnych godzinach wieczornych wyświetlane są sceny nieprzyzwoite i perwersyjne. - „Ja pobudzam ciekawość dorosłych, młodzieży, a nawet dzieci i zaspokajam ich niemoralne pożądania. - Później będą musieli zdać sprawę Bogu, sędziemu Sprawiedliwemu, wszyscy autorzy tych perfidnych transmisji, właściciele telewizji, a także ci którzy oglądają te niemoralne programy. Dawniej szkoła zła najczęściej zagrażała dzieciom poza ogniskiem rodzinnym, teraz wraz z telewizją weszła pod dachy ich domów. Cóż możemy powiedzieć o złych filmach? Masy telewidzów napełniają się sprośnościami, a wy demony występne trzymacie ich w waszych piekielnych sieciach i popychacie ich nie tylko do myśli i spojrzeń nieczystych, ale także i o wiele dalej.

Gość Mysiaa xD
tez mam ten problem , na poczatku zykla znajomosc ale teraz to sie przerodzilo w milosc z mojej strony , nic miedzy nami nie blo spotykamy sie potajemnie zeby zona sie nie dowiedziala . Mieszkamy na tym samym osiedlu ,probowalam zapomniec ale niestety nie dalam rady za bardzo go kocham oni nie wie o tym bo zastanawiam sie czy mu to powiedziec . ale on i tak zony nie zostawi powiedzial mi to kiedys .Ostatnio przestalismy ze soba uczymywac kontakt bo tak chcial . Ale teraz znowu do mnie napisas. sama nie wiem co mam myslec i czy dalej w to brnac , z tego co piszecie to najlepiej ucicec i juz nigdy nie wracac zmienic numer telefonu tak by bylo najlepiej . Ale naprawde ciezko o nim zapomniec . :(

Gość marysieńńńńka
Jednak baby są głupie i naiwne!! Same na siebie krecicie bata. Spotykasz się z nim potajemnie żeby żona się nie dowiedziała????OMG Zyczę każdej takiej żeby w przyszłości jej mąż/facet robił to samo ....ty w domku przy garach on w parku z dziunią!Powodzenia