Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość careprostka

zaczynam kuracja na piekne dlugie rzesy-Careprost

Polecane posty

Gość stanki
Witam. DUOTRAV Rok temu wykryto u mnie jaskrę i od tego momentu jestem zmuszony do stosowania kropli. Jedyny plus całej tej sytuacji jest taki, że masakrycznie wydłużyły i pogrubił mi się rzęsy:)) zauważam, że dziewczyny to strasznie kręci i nawet mi zazdroszczą tych moich rzęs:) Sprawa wygląda tak, że moja pani doktor przepisała mi nowe krople i zostało mi jedno opakowanie ( w stanie nienaruszonym i z folią zabezpieczającą, data ważności do sierpnia 2014) kropli DuoTrav, których już nie będę stosował. Jeżeli ktoś chciałby to chętnie odsprzedam te krople, a zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia produktu na potwierdzenie moich słów:) stanki4@wp.pl

Gość martika2111
Hej miwszkam w uk I gdzie mizna kupic te krople bez recepty? ?

Gość gość
Odsprzedam Lumigan w cenie 40 zł z kosztami wysyłki z terminem ważności do 2015 roku. Możliwość wysłania zdjęcia. Buteleczka otwarta, niezafoliowana ponieważ krople zakupiłam dla siebie ale nie mogę ich używać gdyż bardzo podrażnia oczy. Więcej informacji zainteresowanym Paniom udzielę przez kontakt e-mail:madeleineSl@wp.pl

Gość gość
Odsprzedam Lumigan w cenie 40 zł z kosztami wysyłki z terminem ważności do 2015 roku. Możliwość wysłania zdjęcia. Buteleczka otwarta, niezafoliowana ponieważ krople zakupiłam dla siebie ale nie mogę ich używać gdyż bardzo podrażnia oczy. Więcej informacji zainteresowanym Paniom udzielę przez kontakt e-mail:madeleineSl@wp.pl

Gość gość

Odżywka na porost rzęs - http://bit.ly/1DR9zDG Nie spodziewałam sie takich efektów! Rzęsy są zauważalnie dłuzsze. Obecnie używam produktu tylko na górną linię rzęs ponieważ dolne urosły mi tak bardzo, że aż głupio to wygląda. Wszystkie obietnice zostały spełnione. Oprawa oka dzieki tej odżywce wyglada zniewalająco.! Rzęsy są ciemniejsze, grubsze, błyszczące i dłuuuugie.

Gość Darienne
Witam :-) Stosuję kroplę Careprost od około 2 tygodni. Na razie nie zauważyłam żadnych efektów, ale podobno na efekt trzeba czekać 10 tygodni. Więc na razie czekam cierpliwie :-) Wcześniej stosowałam odżywkę, ale nie bardzo mnie to zadowalało. Słyszałam że po tych kroplach efekty są powalające.Wiem że mogą być jakieś skutki uboczne, ale mimo wszystko chcę zaryzykować. Kupiłam je przez internet za 70 zł. plus przesyłka 20 zł. Paczka oczywiście za pobraniem i z sprawdzeniem. Pozdrawiam i do zobaczenia

Gość gość
Darienne, na jakiej stronie kupiłaś te krople jeśli można wiedzieć? Daj znać, jak efekty ;-)

Gość gość
te wszystkie kuracje są trochę bez sensu. Znam kilka dziewczyn, ktore stosowaly te specyfiki i owszem, efekty byly boskie ale co z tego. Po zaprzestaniu kuracji wszystko wracało do normy, trzeba by było non stop to stosować a nie sądzę, że to jakieś szczegolnie bezpieczne. Zreszta, niektorym moim znajomym rzesy zrobily sie az za dlugie i nawet umalowac nie mogły, nie wyglądało to atrakcyjnie.

Gość stanki
sprzedam careprost w dobrej cenie przywiezione z usa zainteresowanym podaje maila taniekupowanie@onet.pl

Gość stanki
sprzedam careprost w dobrej cenie przywiezione z usa zainteresowanym podaje maila taniekupowanie@onet.pl Pozdrawiam Basia

Gość gość
dajcie spokój, teraz można kupić odzywki z bimatoprostem, pewnie mniejsze stężenie niż w kroplach więc bezpieczniejsze.

Gość gość
no właśnie jaką odżywkę do rzęs byście polecili-ale nie krople...

Gość gość
polecam careprost! mialam przedluzane (przyklejane) rzesy potem wypadly mi z nimi naturalne szok 2 milimetrowe palki mi zostaly kupilam careprost 12dni i dlugosc rzes zwiekszyl sie do 5 ,6 milimetrow przezylam to na wlasnej skorze wiec POLECAM!!!!!!!

Gość gość
polecam kupilam careprost u Basi dwa tygodnie kuracji i rzesy dluzsze o 0.5cm polecam jeszcze raz dziekuje pani Basiu!!!!!!

Gość gość
Po prostu ciezko mi uwierzyc w to, co tutaj czytam! Wy na prawde jestescie tak ciezko glupie, ze uzywacie lekow na jaskre, zeby miec ladniejsze rzesy?! Zdajecie sobie w ogole sprawe, ze przez takie cos mozecie stracic wzrok? Jaki lekarz daje Wam na to recepte bez wskazan medycznych? Przeciez za cos takiego idzie sie do kryminalu. Baby to jednak durne sa...

Gość gość
Używałam Careprost i jestem bardzo zadowolona. Moi znajomi również. Polecam. Dysponuję dwiema sztukami z USA - 510056625.