Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bura koszta

zgadnijcie ile mam lat i jak wyglądam, ile waże, zobaczymy kto trafi

Polecane posty

Gość o34i5jr4o3
stosujesz psychoanalize Freuda, i patrzysz na slowa ktore napisali w zdaniach. zgadza sie?

Gość ładna i cwaaaana
ok napisze coś :D jesli na jakikolwiek temat to porusze temat tegorocznej matury z matematyki. Według mnie była bardzo łatwa i z pewnością zdałabym ją. Gorzej z angielskim wogole go nie kumam !!! napisz cos o mnie ;d

pozdrawiam środkowym palcem - masz coś z faceta ale nie wiem co , wyczuwam to.Przeczytałam kilka wypowiedzi twoich .Być może jest to mocny charakter, temperament albo jesteś facetem udającym kobietę.Choć wcale to nie musi być prawda. Mogłabyś mieć dużo przyjaciół i potrafisz ich zdobyć ale ci sie nie chce. Jesteś inteligentną osobą .Wyglądu nie czuję, myśle że robisz zawadiackie pozy gdy siedzisz. Masz nałogi i słabości których nie potrafisz sobie odmówić.Efektownie sie ubierasz.

ładna i cwaaaana - po samym tekscie podpowiedziałaś że być może jesteś uczennicą.Jesteś nieśmiała, delikatna.Nie masz ukształtowanej osobowości , nie wyczuwam charyzmy bądź jesteś jeszcze młodą osóbką.Jesteś mocno związana z kimś z rodziny,może z mamą albo z babcią.Usmiechasz się, lubisz zwierzęta, dbasz o linię lub wygląd , masz kompleks związany z wyglądem o którym nie lubisz mówić.

Gość ładna i cwaaaana
psychomania no jestem pod wrażeniem :D dużo rzeczy się zgadza :) dziękuję ;)

Gość 22.06
psychomania to napisz coś o mnie :) Hm, siedzę sobie w domu, trochę choruję, strasznie nie chce mi się iść do pracy i licze dni kiedy bede mogła już spakować walizkę i sobie pojechać.

Gość szprotka m
napisz cos o mnie :) mam teraz wakacje, wypoczywam cale dnie na hustawce, chociaz nie lubie sie nudzic. Nie lubie tez alkoholu bo zle sie po nim czuje :)

22.06 ---u Ciebie wyczuwam zmęczenie pracą, codziennym życiem albo cię coś boli.Wydaje mi się że płakałaś z powodu sytuacji w pracy.Chciałabyś się opalić, myślę że jest facet który prawdopodobnie cie kocha lub pożąda ale nie robi to na tobie wrażenia.Chciałabyś poprawić jeszcze swój wygląd. więcej tekstu proszę pisać bo są za krótkie

Nie no rozwaliłaś mnie. To ja też poproszę. Hmm, parę zdan. :D Mam wakacje, obijam się w domu, chciałabym się opalić, ale nie mam motywacji, by wyjść na dwór. :P Obecnie mam jakiegoś doła i nie wierzę, że bliska mi osoba, mogła zrobić coś takliego. Kafeterią zabijam czas. Czekam na odpoweidź :)

Gość ciekawska121
A to i ja poproszę:) Za chwilkę muszę iść na imprezę, na którą nie mam najmniejszej ochoty. Idę jednak, ponieważ są to urodziny mojej przyjaciółki i nie chcę zrobić jej przykrości. Na owe urodziny wybieram się w towarzystwie przyjaciela, ponieważ bliska mi osoba ma dużo zajęć zaplanowanych na dzisiejszy wieczór. Pozdrawiam:)

Gość 22.06
Noo dobra nie napsze czy się zgadza czy nie, bo nie chce tematu :) Ale chcętnie poczytam co psizesz o innych. Dlaczego założyłaś taki temat?

Gość 22.06
* nie chcę psuć

Gość konnoun
ładne gadki szmatki tu uprawiacie towarzysze, odnosze wrazenie, ze kazdy chce uslyszec to co mu pasuje A nasza psychomania jakos trafia w gusta :D hehehehe Dobra, psychomanio :D to mi tez cos powiedz o mnie Jak trafisz to bede pod oooolbrzymim wrazeniem A co moge Ci od siebie podpowiedziec to to, ze rozwijam sie intelektualnie :D he he psychomanio - ty masz jakis dar (intuicja czy cos) czy cos bierzesz czy tez ot tak se skrobiesz :D

Zaintrygowalas mnie, prosze o analize. Mam dzis imieniny, cala rodzinka wyjechala, a ja czekam na narzeczonego, ktory od godziny powinien byc w domu z powrotem po 2 tygodniowej delegacji. Pije winko czerwone wytrawne i czytam posty na forum. Za chwile wezme na spacer mojego kochanego pieska.

Czittamatra - u Ciebie poczułam jakąś złośliwość bądź zawiść.Być może jesteś taką osobą ale nie chcesz o sobie tego słyszeć.Dbasz o własne interesy, popadłaś w konflikt z jakimiś osobami.Jednocześnie z pewnością chciałabyś być w związku z facetem do którego czujesz pożądanie.Nie jesteś opanowana w reakcji na zdarzenia nieoczekiwane.Jesteś wrażliwa i działasz emocjonalnie .Narzuca mi sie dużo sprzeczności co do twojej osoby.

Gość _angel_
ja też proszę ;) Nie chce mi się pisać tej pracy... Nie mogę się doczekać obejrzenia zaplanowanych filmów. W tej chwili cudownie byłoby znaleźć się na łące, albo w lesie. Trochę dokucza mi głód. Niebieskie ściany byłyby ładniejsze. Szare oczy są najładniejsze ze wszystkich.

Gość ytytytytytytyttyy
ja tez poprosze... nie mam pracy, musze podjac wazna decyzje zyciowa i nie wiem co zrobic, rodzina jest daleko i sam nie wiem czy az tak tesknie i chce powrotu...

Hmm, dużo sprzeczności... Mogłabyś tak jakoś rozwinąć, bo na serio mnie zaciekawiłaś? Złośliwośc, no czasem tak. Ale zawiśc raczej nie... Naprawdę jestem ciekawa, co jeszcze mogłabyś powiedziec :)

założyłam temat bo mam intuicję której również używam w pracy biznesowej , w większości prawidłowo odkrywam osobowości ale są mi do tego potrzebne materiały.Tu na podstawie tekstu, powinien być minimum długie cztery zdania.

To ja też poproszę a co tam ;) siedze przed tym kompem skompana wkurzającym słońcem. chciałabym teraz być gdzieś nad morzem albo w klimatyzowanym pomieszczeniu ;) mimo że się nudzę, nie chce mi sie wymyslac niczego kreatywnego tylko komp/tv. jesli chodzi o forum to wchodze tu jak anjrzadziej bo pelno tu chamskich idiotow, a reszta to w wiekszosci podszyw ;) hcociaz przyznaje ze czasem zdarza mi sie milo zaskoczyc :)

Gość a ja sobie leże na łóżeczku
Ja też poproszę o analizę oglądam kończący się dzień z pozycji horyzontalnej, przeglądam kafe, wcinam raz po raz kawałki arbuza. Nakarmiłam niedawno kotka i dałam mu pić... Mam bajzel, na wtorek musze mieć błysk, tylko jak, hmm? Ide sobie nalać wody do dzbanka, bo mi się skończyła... Pozdrawiam i z góry dziękuję

każdego jara ten temat , bo chce sie poczuć iszczególny nadzwyczajny i wyjatkowy :classic_cool: szczegóły sa na chybił trafił więc mogą sie sprawdzic albo i nie a pisanie o emocjach czy jakis stanach przeważnie tyczy sie kazdego z nas w róznych okresach i stadiach życia , stad fenomen jej , jak i horoskopów chocby imiennych :classic_cool:🖐️)) w sumei po czesci mogłabym sobie przykleic opis kazdego z Was :)

Gość szprotka m
mnie psychoanaliza ominela, więc idę na spacer. Ja sama o sobie niewiele wiem, i ciągle odkrywam w sobie nowe rzeczy więc pewnie dlatego nie można" wyczuć " żadnych wibracji z mojego tekstu;) pozdrawiam

szprotka ja tez czekam, przerwa mialam koelzanke, ktora tez potrafila po kilku wymienionych ze soba zdaniach powiedziec o mnie wiele...

Przerwa - masz rację. Weszłam tu z ciekawości i twierdzę, że opis jest prawdziwy tak trzy po trzy. Wcale nie dlatego, że napisano mi że jestem złośliwa i dużo we mnie sprzeczności. Bo wręcz przeciwnie, nie umiem zadbać o własne interesy i z nikim się nie pokłóciłam. A reszta się zgadza. Ale gratuluję zdolności. :)