Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kręci mnie kręci...

Ostry seks

Polecane posty

Gość Kręci mnie kręci...

Kręci mnie brutalny seks. Przeklinanie, szarpania za włosy, klapsy po całym ciele, zatykanie ust, podduszanie itp. Chyba jestem zboczona :|

Gość Kręci mnie kręci...
Mówisz? Mojemu facetowi się to podoba, ale czasem mam wrażenie że przeginam i nie wiem jak wybadać taką "granicę" w jego mniemaniu...

A w celu wybadania granicy możesz z nim pogadać szczerze jeśli masz odwagę lub staraj się go obserwować i stopniować wrażenia.

Zwykła perwersja. Sam czasem mam ochotę na trochę ostrzejszy sex i wydaje mi się, że nie ma w tym nic złego ;)

Gość lekko zboczony
Chciałbym czegoś takiego spróbować :D

Również mam czasami ochotę na taki seks, a raczej zbyt często. Mój chłopak zawsze mówi mi, kiedy ma ochotę na ostro, dlatego potrafię hamować swoje zachcianki.

Gość lekko zboczony
na razie próbuje z kotami z mojej piwnicy,ale trafiają mi się same ospałe i leniwe osobniki i musze je pobudzac oralnie,co powoduje że ryj mam podrapany od czoła po brodę :o ale balsam z kociego nasienia czyni cuda dla mojej cery :classic_cool:

Gość tencodajeklapsa
Moja zona lubi kiedy podczas sexu trzymam ja za wlosy daje klapsy i to mocne.Traktuje ja jak suczke.Nie ma w tym zboczonego.Troche BDSM nie zaszkodzi.Poznanie tego swiata daje duzo i wnosi w zwiazek.

Gość sub....
A Tobie co podoba się najbardziej w tym co robicie? Ja teź lubię taki seks :)

Gość tencodajeklapsa
Wszystko po trochu.Dopiero wchodzimy w ten swiat wiec nie wszystko nam wychodzi.Co do konkretow to podnieca mnie np.samo dawanie klapsow.To ze moge kazac zrobic cos mojej Suczce i ona musi to zrobic.Trzeba przy tym pamietac ze to nie tylko sex ale cala filozofia.Trzeba bacznie obserwowac druga osobe i poznawac ja.Bywa to trudne i to czasem bardzo.

Gość czerwoneszpilki
ojj jak jakbym chciała żeby ktoś mnie porządnie sponiewierał w łóżku :) marzenie

Gość sub....
No tak, klimat najważniejszy i tylko strona dominująca może go stworzyć. Ton głosu sposób mówienia....

Gość tencodajeklapsa
Nic prostszego jak tylko jeżeli masz facet Porozmawiać z nim

Gość czerwoneszpilki
ale niema mnie kto sponiewierać jak zaproponowałam to mojemu chłopakowi że chciałabym coś ostrzej to powiedział że głupia jestem i nigdy w życiu mnie nie uderzy ani za włosy ciągnąć nie będzie i zerwaliśmy bo się nie dogadywaliśmy w sprawie łóżka on delikatnie i romantycznie ja drapieżniej i nie nudziły te jego podchody całuski i delikatność w łóżku

Gość tencodajeklapsa
Czyli pora poszukac sobie nowego.Sposobow nie musze chyba uczyc.Poddam Ci tylko jedna strone odnosnie calego BDSM www.bdsm.org.pl Mnie na takie zabawy namowila zona.Powiem szczerze, ze byl to z jej strony rzut na tasme.Ostatnimi czasy nie wykazywalem wiekszej ochoty na sex.Po zmianie sposobu kochania i po czesci zycia wszystko sie zmienilo.

Gość do czerwoneszpilki
to może się umówimy ? ja ci dogodze :)

Gość czerwoneszpilki
a skąd jesteś?;)

Gość do czerwoneszpilki
z Rudy Śl

Gość czerwoneszpilki
strasznie daleko ja nad Bałtykiem:( chyba jednak nie dasz mi klapsa

Gość sub....
Ja myślę że bardzo ważna jest wyobraźnia i skłonność do dominacji. Jeżeli facet jej nie ma to klapa .

Gość sub....
Ja myślę że bardzo ważna jest wyobraźnia i skłonność do dominacji. Jeżeli facet jej nie ma to klapa .

Gość do czerwoneszpilki
hm chyba sie przeprowadze bo na Śląsku same nudziary

Gość do czerwoneszpilki
co prawda jestem pasywnym gejem ale popatrzę,szczególnie na szpilki.Zamierzam takie nabyć w dyskoncie Lidla,gdy z mój partner pan Władek,kanalarz twierdzi ze moje chińskie klapki juz mu sie opatrzyły i go nie podniecają :classic_cool:

Gość czerwoneszpilki
masz racje sub.. bo też nie każda laska lubi być poniewierana

Gość do czerwoneszpilki
Geju to bij na inne forum !!!! albo zmień nik

Gość do czerwoneszpilki
Z wyrazem akceptacji i błogostanu na mojej świńskiej mordzie biegnę do sieradzkiego zoo, gdzie manipuluję trąbą słonia przy końcowym odcinku mojego przewodu pokarmowego

Gość do czerwoneszpilki
Codziennie rano udaje sie na pobliska budowe,gdzie wciagam nosem okruszki z drugiego sniadania robotnikow,w zamian za dogłebna penetracje mojego braza stalowa liną.Po czym siadam na lyzke koparki i z radoscia oberwuje postepy w naszym budownictwie :classic_cool: